Heybeliada lağıma teslim oldu!

Heybeliada lağıma teslim oldu!
Yayınlama: 25.07.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:16
A+
A-

Heybeliada yeni iskele yolunda günlerdir akan lağım suları Heybeliadalıları canından bezdirdi. Lağım sularının yollarda akmasına belediye seyirci kalıyor.

Heybeliada’da günlerdir iki logardan akan pis sular tepkiye neden oldu. Heybeliada’da yeni iskele yolunda günlerdir iki logardan akan pis sular mahalle halkının tepkisine neden oldu. Sokaklarının adeta dereye döndüğünü ve pis su aktığını belirten mahalle sakinleri, ilgisizlikten yakındı

Mahalle sakini, “Pisliğin içinde duruyoruz. Pislikten geçilmiyor burası. Kokudan dışarı çıkamıyoruz. Sürekli temizlik yapıyoruz. Dünyanın suyunu harcıyoruz bu pisliği temizlemek için ama nafile akan lağım sularına bir türlü önlem almıyorlar ” şeklinde konuşarak tepkisini dile getirdi.

Adalar’daki çöp sorunu ile baş edemeyen belediye şimdi de lağım sularının Heybeliada’da sokakları esir almasının önüne geçemiyor. Günlerdir akan lağım sularına bir çare bulamayan belediye, pandemi döneminde hastalığın/virüsün artmasına sebep olurken Adalılar sineklerden de bıkmış durumda. Lağım sularını kendisine mesken edip üreme alanı olarak belirleyen sivrisinekler sağlık sorunlarını da artmasına sebep oluyor.

İSKİ’de ise Adalar’da çalışan 11 kişiden 9’unun CODİV-19’a yakalandığı bu sebeple aksamaların yaşandığı belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.