Heybeliada Spor Kulübü alt yapıda süper lig takımlarına kafa tutuyor

Heybeliada Spor Kulübü alt yapıda süper lig takımlarına kafa tutuyor
Yayınlama: 31.03.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Heybeliada Spor Kulübü alt yapı çalışmalarında süper ligde olmayan çalışmalara imza atıyor. Başkan Koray Kanbur önderliğinde alt yapı hocalarıyla ses getiriyor.

Heybeliada Spor Kulübü alt yapıda süper lig takımlarına kafa tutuyor

Heybeliada Spor Kulübü’nün alt yapı çalışmaları süper lig takımlarına parmak ısırtıyor. Tesis problemlerine rağmen azimle çalışmalarına devam eden Heybeliada, her branşta birincilik hedefi ile yola çıktı.

Başkan Koray Kanbur: “Heybeliada Spor kulübü olarak Pandemi öncesinde başlattığımız altyapı hamlesine Pandemi dolayısıyla ara vermiştik şimdi tekrar kaldığımız yerden devam ediyoruz. Adalar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yüksel Bey’in iyi niyetleri sonucu halk eğitim merkezi ile ortaklaşa Heybeliada Spor Kulübü’nün yapmış olduğu spor hamlesi ve altyapı hamlesi neticesinde, Büyükada Kocayusuf stadı ve Heybeliada minyatür futbol sahasında ki ücretsiz futbol okullar açıldı. Heybeliada Spor Kulübü olarak amacımız, Adalar gençliğini eskisi gibi profesyonel manada sporcu kalitesini yükseltmek ve bütün gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, güncel zamanın teknoloji bağımlılıklarını azaltmak ve gençlerimizin kişisel fiziksel gelişimlerini sağlamak amacıyla tekrar bir alt yapı hamlesi geliştirdik. Daha önce Heybeliada Spor Kulübü olarak tarihte ilk defa üç altyapı takımıyla girip katılım sağlamıştık fakat Pandemi nedeniyle ara vermek durumunda kalmıştık. Takımımız birinci amatör kümede mücadele ederken şampiyonluk mücadelesi vermekte ve gençlerimizi kaliteli bir şekilde yetiştirip A takımı takviye edecek modeli geliştirdik ve bunu hayata soktuk. Biz bir spor kulübü olarak Adalar’daki kişisel çekişmelerin, siyasi taraflılıkların hat safhada olduğu bir yerde çok zor bir şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Destek veren kesimimiz genellikle halkın içinden geliyor. Kamu kurum, kuruluşlar ve siyasi partilerin daha çok yanımızda olmasını istiyoruz. Altyapı çalışmalarımız için bize en çok destek olan Adalar İyi Parti İlçe Başkanı Ayşe Şakir’e başta olmak üzere Kent Konseyi Başkanı İskender Özturanlı, Belediye Başkanımız Erdem Gül, geçen hafta maçımıza gelip bizi onurlandıran Ercan Akpolat önemlisi stadımızı bitirmeye çalışan AK PARTİ İlçe Başkanı Sina Şen’e ve tabii ki Spor İlçe Müdürümüz Onur Başar’ın nezdinde kaymakamımız Dr. Mustafa Ayhan Beye teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Heybeliada alt yapısından çocuğunu önce Başakşehir’e daha sonra davet üzerine Beşiktaş’a gönderen Semih Aygün ise. “Heybeliada’da ciddi eğitimler aldık. Oğlumuzun Beşiktaş’a gitmesindeki en büyük katkı burada gördüğümüz eğitimlerdir. Çocuğumuzun beslenmesi, anatomi, fiziksel gelişimiyle ilgili ciddi eğitimler aldık. Beslenme, çocuğun bedensel gelişimi, bu yaşta spor yapan çocuklar için en önemli faktör. Tesisler yetersiz olduğu için ormanda eğitimler gördük. Bir tesisi, sahası olsa kulüp bambaşka yerlere gelir. Düşünce, zihniyet olarak çok iyi işler yapıyorlar. Bu tesis probleminin gündeme gelmesini bende çok isterim. Bizi en zor şartlarda bile ormanda çalıştırdılar, çamur içinde. Biz oğlumuz için gitmeye çekinirken onlar çalıştılar. Bana hangi kulüpten geldiniz diye sorduklarında hiç çekinmeden Heybeliada diyeceğim…” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.