Heybeliada U-15 takımı ilk kez resmi müsabakalarda mücadelesine başlıyor

Heybeliada U-15 takımı ilk kez resmi müsabakalarda mücadelesine başlıyor
Yayınlama: 07.12.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:25
A+
A-

Heybeliada Spor Kulübünün U-15 takımı tarihlerinde ilk defa resmi müsabakalarda mücadelesine başlıyor.

Adalarımızın en istikrarı takımı olan Heybeliada A takımı 1. Amatör liginde başarılı maçlarına devam ederken tarihlerinde ilk defa U-15 takımı ile resmi müsabakalarda boy gösterecek

U-15/B grubunda bulunan takımımız 27. Grupta mücadele ediyor

Heybeliada Spor Kulübünün başarılı başkanı Koray Kanbur heyecanını gazetemizle paylaştı. Kanbur: “Heybeliada Spor kulübü olarak ilk defa U-15 yaş kategorisinde Türkiye Futbol Federasyonu resmi liglerine katılıyoruz. Yarın saat 14:00’te Riva da Riva Stadı’nda ilk maçımıza çıkacağız. Bunun yanı sıra U- 13 ve U-11 yaş gruplarında takımlarımız hazırlanmakta ve bu yaş gruplarında lige sokarak 130 faal sporcu ile müsabakalara hazırlanmaktayız. Hocamız Zafer Uysal, ömrünün büyük bir kısmını İngiltere’de yaşayıp ülkesine dönen adalı bir abimiz olmak ile beraber futbol eğitimini İngiltere’de en iyi futbol okullarının bir tanesinde bitirmiştir. Yardımcılıklarını da Hakan hoca ve Bülent hoca yapmaktadır” dedi.

A takımı hakkında da bilgi veren Kanbur: “Yine yarın A takımımızın saat 15.00 da İdealtepe sahasında Kaynarca ile maçımız var. Biz yönetim olarak ikiye bölünerek takımlarımızın başında maçlara gideceğiz” ifadelerinde bulundu.

Tüm Adalıları destek vermeye davet ediyoruz

Tüm Adalılardan ve kurumlardan zor şartlar altında imkansızı başaran Heybeliada Spor Kulübü’ne destek vermeye çağıran Heybeliada Spor Kulübü Başkanı Koray Kanbur:”Özellikle altyapı maçlarımızın hepsini Büyükada’daki Kocayusuf sahasında oynamak istiyoruz. Buranın maçlara yetiştirilmesi ile ilgili eksikler var. Bu eksiklerin giderilmesi ile alakalı Adalar Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İle görüşmelerimiz sürüyor. Acilen buranın eksiklerinin giderilip haftaya iç saha maçımızı Büyükada’da oynamak istiyoruz.Bizler bu kadar büyük fedakarlıklar yapıp çocuklarımız için bu kadar mücadele ederken artık Çamlımalı Stadı’nın bitirilmesini yetkililerden rica ediyoruz. Çünkü A takım maçlarının Büyükada’daki koca Yusuf sahasında oynanması mümkün değil.Destek olan bütün bağışçılarımıza ve kamu kurumlarına siyasi partilere sponsor olan şirketlere teşekkürlerimizi borç biliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.