Heybeliada’da annesini darp edip başına silah dayadı!

Heybeliada’da annesini darp edip başına silah dayadı!
Yayınlama: 23.09.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Heybeliada’da dün gece yarısına doğru aşırı derecede alkollü olduğu tespit edilen A.Ö. annesi D.Ü’yü önce darp etti sonra başına silah dayadı.

Olay 22.09. 2021 Çarşamba günü saat 23.40 sıralarında Heybeliada’da gerçekleşti. Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddet olayı olduğu ihbarı üzerine harekete geçen Heybeliada Karakolu ekipleri, hızlı bir şekilde olay yerine gitti.  Olay yerinde A.Ö. isimli şahsın, evin önünde alkollü ve agrasif hareketler yapması üzerine polis olay yerinden A.Ö. uzaklaştırdı. A.Ö’nün annesi D.Ü. ile yapılan görüşmede oğlunun kendisini darp ettiğini, başına tüfek dayandığını ve tehditler savurduğunu, şuan kendini iyi hissetmediğini ve başının döndüğünü söylemesi üzerine gerekli muayene ve tedaviler için hızlı bir şekilde olay yerine 112 sağlık ekibi çağrıldı. Anne D.Ü. polis memuru eşliğinde deniz ambulansıyla tam teşekküllü bir hastaneye sevk edilmek üzere ana karaya gönderildi.

Şahsın evinde yapılan aramada, 3 adet av tüfeği , 1 zıpkın, 17 Av tüfeği fişeği, 1 kuru sıkı tabanca fişeği, 3 adet bıçak, 1 Bong ve 2 kullanım aparatı ele geçirildi.

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.