Heybeliada’da “Belgeler ve Resimlerle Ayasofya Sergisi” tanıtımı

Heybeliada’da “Belgeler ve Resimlerle Ayasofya Sergisi” tanıtımı
Yayınlama: 23.07.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:35
A+
A-

Türk Tarih Kurumunca  tarafından “Belgeler ve Resimlerle Ayasofya Sergisi”ni duyurmak amacıyla düzenlenen “Ayasofya İçin Pedallıyoruz” programı kapsamında 18 Temmuz’da Ankara’dan yola çıkan 30 bisikletçi, Yalova’dan sonra Heybeliada’ya ulaştı

Heybeliada'da "Belgeler ve Resimlerle Ayasofya Sergisi" tanıtımı

Türk Tarih Kurumunca  “Belgeler ve Resimlerle Ayasofya Sergisi”ni duyurmak amacıyla düzenlenen “Ayasofya İçin Pedallıyoruz” programı çerçevesinde 18 Temmuz’da Ankara’dan yola çıkan 30 bisikletçi, Yalova’dan sonra Heybeliada’ya ulaştı

Ayasofya’daki sergiyi duyurmak için 5 günde 520 kilometre kateden ekip, önce Bursa’nın İznik ilçesine geldi. Bisikletçiler, Ayasofya Camii önünde İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Daha sonra ilçeden Yalova’ya gitmek üzere hareket eden grup, kentteki Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlar tarafından karşılandı.

Ankara’dan başlan etkinlik Heybeliada’da devam etti. Heybeliada standında tanıtım yapan bisikletçiler, Ayasofya’da sergi açılışıyla beraber buradaki etkinliklerini sonlandırdı.

Daha sonra 30 bisikletçi, Yalova İskelesi’nden alkışlarla uğurlanarak, feribotla Heybeliada’ya gitti. Bisikletçiler, bugün İstanbul’da olacak ve serginin açılışına katılacak.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.