Heybeliada’da facia geliyorum diyor!

Heybeliada’da facia geliyorum diyor!
Yayınlama: 03.08.2023
A+
A-

Heybeliada’da kum iskelesi diye tabir edilen, pazar motorları ve adanın iaşe motorlarının yanaştığı iskele çökmeye devam ettiğini ve her an üstündeki insanlarla çökebileceğini belirtmiştik. İskeleyle ilgili yeni görüntüler geldi.

Aynı zamanda motorların bu iskeleden doldur boşalt yaptığını, iskele alanın belli bir kısmının İBB’ ye, bir kısmının Adalar Belediyesine, bir kısmının da Milli Emlak’a ait olduğunu, bu sebepten tamir ve tadilatı henüz hangi kurum tarafından yapılacağının belli olmadığını, kurumlar, iskeleyi kimin tamir edeceğini belirlemeye çalışırken, iskele üstünde insanların cirit atmaya devam ettiğini, bunun da istenmeyen olaylara neden olcağını bir önceki haberimizde belirtmiştik.

Bir diğer önemli hususununda her gün rutin gelen turist motorlarının da buradan yolcu boşaltığı, bir kaç turistin inerken tekne ile kayaların arasına düştüğü iddia edilmişti. Yeni gelen görüntülerde tehlikenin boyutu daha net olarak görülüyor. Videoda insanları çökmeye namzet iskeleden tekneye nasıl bindikleri görülüyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.