Heybeliada’da gergin dakikalar; Polis havaya ateş açtı

Heybeliada’da gergin dakikalar; Polis havaya ateş açtı
Yayınlama: 24.07.2023
Düzenleme: 24.07.2023 09:56
A+
A-

Heybeliada’da dün gece saatlerinde bir restoranın çalışanlarıyla sokak sakinleri arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan arbede de yaralananlar oldu.


Edindiğimiz ilk bilgilere göre, olay dün gece Heybeliada’da meydana geldi. Heybeliada’da bir restoranda çalışan gençlerin, iddiaya göre kaldıkları evde perdeler açık olarak çıplak bir vaziyette dolaşması üzerine sokak sakinleri tarafından ‘perdelerinizi kapatın’ diyerek uyarıldılar. Uyarıları dikkate almayan ve çıplak dolaşmaya devam eden restoran çalışanları ile sokak sakinleri arasındaki çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan arbede sonucunda yaralananlar olması sonucu taraflar karakolluk oldu.


Karakoldan çıkan sokak sakinlerinden biri restoran çalışanlarının yakınlarının yanına giderek iddiaya göre, ‘uyardık anlamayınca gereğini yaptık’ deyince bir arbede de karakol önünde çıktı. Kavga büyüyünce Polis havaya ateş açtı. Bir kaç kişinin darp edildiği olayda taraflar polisin havaya ateş açması sonucunda dağıldı. Olayla ilgi polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.