Heybeliada’da İETT taksi ile Kızılay aracı çarpıştı

Heybeliada’da İETT taksi ile Kızılay aracı çarpıştı
Yayınlama: 20.07.2024
A+
A-

Heybeliada Çamlimanı yolunda, askeri tesislerin önünde İETT’nin elektrikli taksisi ile Kızılay aracı kafa kaya çarpıştı.


Heybeliada’da bugün öğlen saatlerinde Çamlimanı yolunda Kızılay tesislerinden çarşı istikametine giden Kızılay aracı ile çarşıdan Çamlimanı’na istikametine giden İETT’nin elektrikli taksisi askeri tesislerin önünde kafa kafaya çarşıştı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Herhangi bir yaralanma meydana gelmezken araçlarda maddi hasar oluştu.


Adalıların tepkileri altında toplu taşımaya başlayan Ada Halkının “azmanbüs” adını koyduğu elektrikli araçları ve mini taksileri kullanan şöförler, Adalılarla direkt muhatab olma zorunda kaldığından dolayı oluşan aşırı baskı, İETT şöförlerinin kaza yapmasına neden olduğu belirtiliyor.

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Şakir dedi ki:

    Bu korkunç kazanın sonucunda bir daha adalar A Kızılay’a ait araçlar giriş yapmasın böyle felaketler üzücü

  2. Kamer Alyanakyan dedi ki:

    Adalı’ların baskısı nelere de kadirmiş öyle 😅 ?

    Espritüel olduğu pek belli Ada Gazetesi muhabirimiz kaza haberini ilginç bir tespit paragrafıyla tamamlamış.

    Gramer hataları bir yana, o ne tatlı bir muhabir arkadaşmış öyle; kaza nedeni olarak “adalılarla direkt muhatab olunmak zorunda kalınmasına dayalı baskı”yı vurgulayan uzman hiç ‘eksik olmasın’, o da pek tatlıymış doğrusu 🤣 . Demek ki belki adalılarla değil de Kadıköy’lülerle-Modalı’larla direkt muhatab olma ihtimali üzerine eğitim almışlar, onlara bizler ters gelmişiz; hay aksi 🙄. Ne yani, tıpkı metrobüslerde olduğu gibi onlara kendilerine ayrılan özel yolda karşılarına ne araç ne de yaya çıkma ihtimalinin sıfıra yakın olduğu yönünde bir eğitim verilmiş olamaz ya ? Değil mi ama 🤷‍♂️ ?

    O da ne? Meğer Adalar’daki sürücüler İETT Metrobüs ve Elektrikli Araç Daire Başkanlığı elemanı mıymışlar? E o zaman eğitimlerini de o bünyede mi almaktadırlar? E ilahi muhabir; o zaman, Ada’lı, Moda’lı, Roma’lı, Floransa’lı fark eder mi ki, onlara kimselerle ‘muhatap’ olabilecekleri ihtimali veya başka bir araçla aynı yolda karşı karşıya gelebilecekleri ihtimali öğretilmiş midir ki acaba, bir de bunları araştırıp uzmanına sorsan ve bizleri aydınlatsan mı diyorum hani 😉 ?

    Haydi muhabir arkadaş, bir de İETT metrobüs dairesi şöförlerinin eğitim süreçlerine dair bir araştırmacı gazetecilik örneği sergiler misin acaba? Haydi, nefeslerimizi tuttuk bekliyoruz 🙏.