Heybeliada’da parkın içine İSTAÇ kondu!

Heybeliada’da parkın içine İSTAÇ kondu!
Yayınlama: 10.02.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Adalar, Adalar olalı bu kadar konduyu bir arada görmedi. Şimdi de Heybeliada’da parkın içine İSTAÇ işçilerini soyunması için iki katlı kondu yapıldı. Görüntü kirliğine bir yenisi daha eklendi.

Heybeliada’da İtfaiyenin karşısındaki yeşillik alan içindeki parka İSTAÇ iki katlı yapı kondurdu. Kondunun İSTAÇ işçilerinin soyunmaları için yapıldığı belirtiliyor. Heybeliada mahalle sakinleri ise şikayetçi. Temizlikten sorumlu İSTAÇ’ın görüntü kirliliğine sebebiyet vermesi halk tarafından trajikomik bir olay olarak algılandı.

Kınalıada’da, içinde Atatürk Büstünün olduğu tören alanına konulan İBB karakol kondusu, ana caddeye konulan içine elektrik hattı çekilen TURYOL’a ait kondu, Burgazadası, Heybeliada kıyılarına sanki başka yer yokmuş gibi halkın şikayetlerine rağmen adalılara sorulmadan konulan tuvaleteler vb. artık adalıları çileden çıkartıyor. Prens Adaları, turizm merkezi dediğimiz Adalarımız günden güne İBB sayesinde kondu merkezine çevrildi.

Heybeliadalıları ise bu ve buna benzer soyunma vaya hangi amaca hizmet ediyorsa bu tip yapılarının illa yapılacaksa gözden uzak bir yere yapılması, merkez yerlere hele bir parkın içine koyulmasına şiddetle karşı çıktılar.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Yeşilci dedi ki:

    IBB YAPARSA BÖYLE YAPAR. NERDE CEVRE SEHIRCILIK BAKANLIGI YESIL ALANA CAKMA PREFABRIK ISI DE IBB YE YAKISIR. YAHU ADALARI SIT ALANI ILAN ETTILER. IBB YE BAGLI KUDEP SITTIR CEKIYO ADALARA.