Horoz Reis senin özel teknen değil!

Horoz Reis senin özel teknen değil!
Yayınlama: 13.05.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:28
A+
A-

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün kamu malı olan Horoz Reis teknesini özel amaçları doğrultusunda kullandığı iddiası Adalıları rahatsız etti.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün 8 Mayıs 2019 Çarşamba Günü Ankara dönüşü saat 20.00’da kamu malı olan, sadece Maltepe ve Kartal iskelelerine yanaşma izni bulunan Horoz Reis teknesini Bostancı’ya çağırıp Büyükada’ya dönmesi tepkiyle karşılandı.

İddiaya göre olay 8 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 20.00’da yaşandı. Bir toplantı için Ankara’ya giden Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Büyükada’ya dönmek için danışmanı Serdar isimli kişiyi aradı. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün danışmanı Serdar isimli şahıs alkollü bir şekilde Horoz Reis’in bulunduğu iskeleye geldi. İddiaya göre ayakta duramayacak şekilde alkollü olan danışman Serdar tekne görevlilerine Erdem Gül’ü almak için Bostancıya gitmek istediğini beyan etti. Tekne görevlileri görevlilerini yaparak kendilerinin Bostancı’ya yanaşma yetkilerinin olmadığını, teknenin anakara da sadece Maltepe ve Kartal’a yanaşma izni olduğunu belirttiler. Bunun üzerine alkollü danışman Serdar isimli şahış “sorumluluk bana ait” diyerek Bostancı’ya gitme talimatı verdi. Tekne görevlileri bunun üzerine teknenin jurnal defterine alkollü danışman Serdar isimli şahısın imzasını alarak verilen talimatı yerine getirdi.

Bir etkinlikte “100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde emperyalizme karşı Kurtuluş Savaşı destanını başlatanlar ve “Tam Bağımsız Türkiye İçin Mustafa Kemal Yürüyüşü”nü düzenleyen Deniz Gezmişler için Samsun’a giden yelkenlileri karşılayıp, denize karanfillerimizi bıraktık” diyen Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, eğer yukarıdaki iddialar doğruysa yeni göreve geldiğinizi düşünerek Horoz Reis’in anakara da sadece Maltepe ve Kartal’a yanaşma yetkisinin olduğunu belirtmek isteriz. Yaptığınız bir suçtur. Kamu malı olan Horoz Reis teknesini kendi özel istekleriniz doğrultusunda kullanamazsınız. Sizin bilmediğinizi varsayarsak danışmanınızın tekne görevlilerinin uyarısına rağmen ısrar etmesi yanlış olmuş ve suç işlenmiştir.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.