İstihdam Teşvikleri Bilgilendirme Paneli Gerçekleştirildi

İstihdam Teşvikleri Bilgilendirme Paneli Gerçekleştirildi
Yayınlama: 18.02.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:29
A+
A-

Türkiye İŞKUR’umu İstanbul İl Müdürlüğü, SGK İstanbul İl Müdürlüğü ve MÜSİAD işbirliği ile MÜSİAD üyelerine yönelik İstihdam Teşvikleri Bilgilendirme Paneli gerçekleştirildi.

Panele Türkiye İŞKUR’umu İstanbul İl Müdürü Yunus Yelmen, İl Müdür Yardımcıları Serkan Özmen, Günay Bölükoğlu, Şube Müdürleri Vahap Fırat, Asım Avlanmaz ve Levent Taş, İş ve Meslek Danışmanları Betül Özkan, Kadir Dönmez, SGK İstanbul İl Müdürü Murat Göktaş, SGK İl müdür Yardımcısı Murat Özdamar MÜSİAD Yetkilileri ile MÜSİAD üyeleri katıldı. MÜSİAD Genel Sekreteri Oğuz Özcan’ın açılış konuşması ile başlayan panelin 1. Oturumunda sırasıyla MÜSİAD adına Kurul Üyeleri Muhammet Ali Özeken ve Hikmet Köse ve SGK İl Müdürü Murat Göktaş’ın ardından İŞKUR İl Müdürümüz Yunus Yelmen kürsüye çıktı ve şunları söyledi: “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de en önemli sorunlarından biri olan istihdam ve işsizlikle mücadele konusunda kurumumuz bireysel olarak değil sosyal paydaşlarımızla bir araya gelerek çözüm aramaya çalışmaktadır.” Dedi. Konuşmasının sonunda İl Müdürü Yunus Yelmen “Bu seminerle değerli MÜSİAD üyelerinin, İŞKUR’un sunmuş olduğu hizmetlerin kapsamı, SGK ve İŞKUR teşvikleri konusunda bilinçlendirilmesi amaçlanmaktadır” diye sözlerine ekledi. Daha sonra kürsüye çıkan İş Meslek Danışmanı Betül Özkan İŞKUR’un faaliyetleri hakkında katılımcılara sunum gerçekleştirirken, 1. Oturum İl Müdürümüz Yunus Yelmen’e MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Köse tarafından plaket takdiminin ardından sona erdi.

Panelin 2. Oturumunda MÜSİAD Danışmanlık ve Eğitim Sektör Kurulu Başkanı Abdulkadir Sıcakyüz modaratörlüğünde SGK İl Müdürü Murat Göktaş, SGK İl müdür Yardımcısı Murat Özdamar, İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Serkan Özmen ve Şube Müdürü Vahap Fırat üyelerin sorularını cevapladı. Panel konuşmacılara plaket takdiminin ardından hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.