İş yeri kundaklanan, evi soyulan Kınalıadalıdan anlamlı davranış!

İş yeri kundaklanan, evi soyulan Kınalıadalıdan anlamlı davranış!
Yayınlama: 31.10.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:20
A+
A-

On yıl önce evi ve iş yeri kundaklanıp evi soyulan Kınalıadalı Fatih Bozbıyık’tan anlamlı davranış geldi.

On yıl önce Kınalıada’daki evi soyulup mücevheri çalınan, ev ve iş yeri kundaklanan Kınalıadalı iş insanı Fatih Bozbıyık, zamanaşımına uğrayan şikayeti için tekrar şikayetçi oldu.

Bozbıyık Adalar Cumhuriyet Savcılığına verdiği şikayet dilekçesinde: “Şikayet dilekçemi aynen tekrar ederim. Yaklaşık on yıl önce iş yerim ve evim kundaklanmıştı. Ben bu konu ile şikayetçi olmuştum. Zamanaşımı süresi dolduğu için konuyla ilgili olarak kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmiş.Ben bu kararı kabul etmiyorum.Evimi ve işyerimi kundaklayan faillerin bulunmasını talep ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Bozbıyık, 4 yıl önce evinin soyulmasından sorumlu tuttuğu, yapılan yargılama sonunda beraat eden şahıs hakkında tekrar yargılanması için savcılıktan talepte bulundu.

Şehit polis Fatih Alagöz’ün ailesine bağışlayacak

Fatih Bozbıyık, evini soyup iş yeri ve evini kundaklayan faillerin bulunması durumunda alacağı tazminat ve mücevherlerinin bedelini İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in sebep olduğu trafik kazasında şehit olan polis Fatih Alagöz’ün ailesine bağışlayacak.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.