Adalar’da son dönemde uygulanan araç kullanım kısıtlamaları ve plaka düzenlemeleri, bölgedeki üreticiler ile esnafı karşı karşıya getirdi.
İstanbul,
11°C
parçalı bulutlu
İzmir’de terör örgütü PKK/KCK’ya üye oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan Halkların Demokratik Partisi İzmir İl Eş Başkanları Vedat Çınar Altan ile Berna Çelik ve HDP Buca İlçe Eş Başkanı Nihat Türk, adliyeye sevk edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 Ekim’de PKK/KCK’ya üye oldukları ileri sürülen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.
Operasyonda HDP İzmir İl Eş Başkanları Vedat Çınar Altan ile Berna Çelik ve HDP Buca İlçe Eş Başkanı Nihat Türk, evlerinde gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgulamak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 şüpheli, bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.