Beyoğlu ilçesinde bulunan Karaköy İskelesi açıklarında, sabahın erken saatlerinde deniz yüzeyinde bir kişinin hareketsiz durduğunu görenler durumu hemen yetkililere bildirdi.
Beyoğlu ilçesinde bulunan Karaköy İskelesi açıklarında, sabahın erken saatlerinde deniz yüzeyinde bir kişinin hareketsiz durduğunu görenler durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbarın ardından olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Polisi ekipleri kısa sürede ulaştı.
Denizden çıkarılan ve yaklaşık 55 yaşında olduğu değerlendirilen kadının üzerinden herhangi bir kimlik belgesi çıkmadı. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, cesedin kimliğini belirlemek için kayıp şahıs başvurularını da takibe aldı.
“Sabah saatlerinde gelen ihbar üzerine ekiplerimiz hızla bölgeye sevk edilmiş, şahsın hayatını kaybettiği belirlenmiştir. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için adli süreç titizlikle yürütülmektedir.”
Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından talihsiz kadının cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın intihar mı yoksa bir cinayet mi olduğu yapılacak otopsi sonuçlarının ardından netlik kazanacak.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.