Karşıyakalı kadınlar, ilki gerçeklesen toplantıdan memnun

Karşıyakalı kadınlar, ilki gerçeklesen toplantıdan memnun
Yayınlama: 15.01.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:29
A+
A-

S.S. Karşıyakalı Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi 2019-2020 ‘İş geliştirme ve stratejik plan hazırlama eğitimi’ kapsamında düzenlenen ilk toplantısını 14.01.2019 tarihinde Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Toplantıda; yeni dönemde kooperatifte hedeflenen; projeler, organizasyon, üretim planlaması, iş geliştirme konuları işlendi. Ortaklara birlik ve beraberlik çağrıları yapıldı.

Kooperatife gereken hız ve tam katılım çağrısı yapılıp, aktif katılımcı kooperatif yapısının oturtulması gerektiğinin altı çizildi.

Karşıyakalı kadınlar, ilki gerçeklesen toplantıdan memnuniyetle ayrıldı. Sıklıkla yapılacak bu toplantıların ikincisinin en yakın zamanda tekrarlanacağı, heyecan veren yeni projelerin yıl içinde sırayla hayata geçeceği bildirildi.

S.S. Karşıyakalı Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, kadın dayanışmasını esas alarak, üretmeye, büyümeye ve güçlenmeye, tüm ortaklarıyla yan yana, yepyeni bir solukla, yola yeni başladıklarını, umut, direnç ve kadın emeğiyle yola devam edeceklerini açıklayarak, toplu fotoğraf çekimiyle toplantıyı sonlandırlar. 

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.