Kınalıada ve Burgazadası’nda su kesintisi rezeleti!

Kınalıada ve Burgazadası’nda su kesintisi rezeleti!
Yayınlama: 02.10.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

İSKİ’nin anakara bağlantı borularında meydana gelen arıza nedeniyle Kınalıada ve Burgazadası’nda uzun süren su kesintisi vatandaşı çileden çıkardı.

İSKİ’nin anakara ile su bağlantısını sağlayan 400 MM çapındaki ana isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle Kınalıada ve Burgazadası’nda dünden beri su kesintisi yaşanmakta. İSKİ’nin arıza sayfasına göre Kınalıada ve Burgazadası’nda arızanın giderilmesi için çalışmalar devam ederken arızanın bugün 16:00’a kadar giderilmesi hedeflenmekte.

Vatandaşlar ise elinde bidonlar ile nereden su bulacağız koşuşturması içindeler. Burası Afrika değil, Turizm cenneti diye adlandırılan Adalar İlçesi. Bu kadar uzun bir su kesintisi yapacaksan su tankerlerini adaya getir insanlar tankerlerden su ihtiyacını görsün. Ama bunu düşünecek kafa nerede. CHP’li Adalar Belediyesi ise konu ile hiç bir girişim, açıklama yapmazken hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise ne yapacaklarını bilemiyor.

Vatandaşlar ise olaya tepkili. Kınalıadalı bir vatandaş: “uzun zamandır görmediğim ailem ziyarete geldi. İki gündür adada su yok. Su demek sadece el yıkamak değil ki, içinde tuvaleti var, banyosu var. 21. yüzyılda bu denli uzun bir kesintisi insanlık hakkı ihlalidir. Ana hat arızalı imiş. Arkadaş burası ada sen bunu önlemini alacaksın” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.