Kınalıada’da cansız bedeni denizin 6 metre derinliğinde bulundu

Kınalıada’da cansız bedeni denizin 6 metre derinliğinde bulundu
Yayınlama: 02.08.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:16
A+
A-

Kınalıada’da dün saat 12.00 sıralarında vatandaşlar yetkililere denizin 6 metre derinliğinde bir şahsın hareketsiz yattığını bildirmesi üzerine sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi.

Kınalıada'da cansız bedeni denizin 6 metre derinliğinde bulundu

Dün (01.08.20221) sabah saatlerinde Başakşehir’den denize girmek için Gökhan Baran isimli arkadaşı ile Kınalıada’ya gelen 24 yaşındaki Ordu doğumlu Burak Yılmaz, serinlemek için girdiği denizde boğularak can verdi.

Kınalıada'da cansız bedeni denizin 6 metre derinliğinde bulundu

Olay dün öğle saatlerinde Kınalıada Vatan Sokak üzerinde bulunan ve Yalı Plajı olarak bilinen sahilde meydana geldi. Başakşehir’de bir firmada çalışan Burak Yılmaz, arkadaşı Gökhan Baran ile birlikte denize girmek için Kınalıada’ya geldi. Gökhan Baran “ben biraz uyuyayım” diyerek kiraladıkları şezlongda uyumaya başladı. Yüzme bilmediği öğrenilen Burak Yılmaz ise serinlemek için denize girdi ve bir süre sonra gözden kayboldu. Baran’ın birden bire derinleşen suda boğularak can verdiği ortaya çıktı.

Kınalıada'da cansız bedeni denizin 6 metre derinliğinde bulundu

Denizin 6 metre derinliğinde Burak Yılmaz’ın cansız bedenini gören sahilde denize giren vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine emniyet görevlileri, deniz polisi, Sahil Güvenlik ekiplerine bağı dalgıçlar ve sağlık görevlileri sevk edildi. Sahil Güvenlik dalgıç ekipleri tarafından 6 metre derinlikteki Yılmaz’ın cansız bedeni karaya çıkartılarak savcılık incelemesi için Kınalıada morguna kaldırıldı. Burak Yılmaz’ın annesi ve babasının Ordu’da olduğu belirtildi. Gözaltına alınan şezlong kiralayacı bir şahıs, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.