Kınalıada’da kaçak hurdalıkta yangın!

Kınalıada’da kaçak hurdalıkta yangın!
Yayınlama: 23.06.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:17
A+
A-

Kınalıada’da dün gece yarısı kaçak olduğu öne sürülen hurdalıkta yangın çıktı. Kınalıada İtfaiye erlerinin müdahalesiyle söndürülen yangın mahallede büyük paniğe neden oldu.

Kınalıada'da kaçak hurdalıkta yangın!

Kınalıada Teşvikiye Sokak da dün gece saat 24.00’da kaçak olduğu öne sürülen hurdalıkta yangın çıktı. Hurdalıkta bakır eritmek için kullanılan tüplerin patlaması sonucu yangın çıktığı öne sürüldü. Alevlerin hızla artması üzerine itfaiyeye haber verildi. Olay yerine gelen Kınalıada itfaiyesi yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Sokakta bulunan yangın vanasının suyunun İSKİ tarafından kesildiği için kullanılamadığı öne sürüldü.

Yangın mahalle sakinlerinin büyük tepkisine neden oldu. Hurdalıktan bıktıklarını belirten mahalle sakinleri, bu yangının ilk olmadığını, defalarca burada bu tip olayların yaşandığını, yetkililerin ise buna neden göz yumduğunu merak ettiklerini belirttiler. Adalar Belediyesi’ne seslenen mahalle sakinleri, hurdalığını derhal kapatılması gerektiğini, burada can güvenliklerinin olmadığını belirttiler. Mahalle sakinleri ayrıca yangın musluklarının çalışmamasına ise tepki gösterdiler.

Kınalıada’da merkezde faaliyet gösteren hurdalıklar etrafa yaydığı koku ve tüplerden çıkan ateş nedeniyle etrafa zarar verme riski taşıyor. Mahalle sakinlerinin büyük tepkisine neden olan ve hiç bir güvenlik tedbirleri olmayan hurdalıklarda ise her türlü faaliyetin olduğunu öne süren mahalle sakinleri, bu işleri yapan şahısların iyi incelenmesi, yerlerin kontrol edilmesi ve kapatılmasını istiyorlar.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.