Kınalıada’da nefes kesen kedi operasyonu!

Kınalıada’da nefes kesen kedi operasyonu!
Yayınlama: 07.04.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:18
A+
A-

Kınalıada, dün öğlen saatlerinde nefesleri kesen bir operasyona şahit oldu. Bir binanın üçüncü katına yuva kuran kedinin yavrularını kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Kınalıada Çarşı caddesinde dün öğlen saatlerinde itfaiye ekipleri başarılı bir operasyona imza attı. Bir apartmanın üçüncü katına yuva kuran bir kedi, geride kalan üç yavrusunu yuvasına çıkartmak isterken geride kalan iki yavruya martılar saldırdı. Anne kedi geride kalan yavrulardan bir tanesini yuvasına çıkartırken, diğer yavruları yoldan geçen hayvanseverler koruma altına aldı. Hayvanseverler yavru kedileri martı saldırısından korumak için gerekli önlemleri alarak itfaiyeye haber verdi. Olay yerine hemen gelen itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmaları ise filmlere konu olacak nitelikteydi. İtfaiye ekipleri yola düşen yavruları alarak yükselen merdivenle binanın üçüncü katına diğer yavruların yanına yerleştirdi.

Olay anı Kınalıadalıların kameralarına yansıdı. Yola düşen yavruları sağlıklı bir şekilde yuvalarında diğer kedilerle buluşturan itfaiye ekipleri herhangi bir yaralanma, can kaybı yaşanmadan operasyonu sonlandırdı.

Kınalıada'da nefes kesen kedi operasyonu!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.