Kınalıada’da talihsiz ölüm!

Kınalıada’da talihsiz ölüm!
Yayınlama: 05.09.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Kınalıada’ya özel teknesi ile tatil amaçlı gelen Özel Atabek Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Can serinlemek için girdiği denizden cansız bedeni çıktı.

Kınalıada'da talihsiz ölüm!

Dün öğlen saatlerinde Kınalıada’ya tatil amacıyla denize girmek için gelen Özel Atabek Koleji Yönetim Kurulu Başkanı, Türk Onkoloji Vakfı kurucu üyesi ve muhtelif dönemlerde Küçükköy Spor Kulübü Başkanlığı görevlerinde bulunan Ahmet Hamdi Can, serinlemek için girdiği denizde fenalaşarak hayatını kaybetti.

Yanında özel şoförü ile Kınalıada’ya özel teknesiyle denize girmek için gelen Ahmet Hamdi Can, öğlen saatlerinde Kınalıada önlerine demir atıp denize girdi. Akşam saatlerinde tekrar denize giren Can, denizde fenalaştı. Özel şoförünün müdahale ederek tekneye çıkardığı Can’ın gözlerinin ve bilincinin kapalı olduğu ve hemen 112 acil ekiplerini aradığını, kısa sürede deniz ambulansının geldiğini, ilk müdahalenin 112 acil ekipleri tarafından yapıldığını ve ambulansla Bostancı iskeleye doğru hareket ettiği oradan da Fatih Sultan Mehmet (FSM) kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ahmet Hamdi Can vefat etti.

Adalar İlçe Emniyeti olay ile ilgili geniş çaplı tahkikat başlattı.

Ahmet Hamdi Can kimdir?

Özel Atabek Koleji yönetim kurulu başkanı olan Ahmet Hamdi Can, 26 Şubat 1958 yılında İstanbul’da doğdu. Evli, bir kız bir erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır. Türk Onkoloji Vakfı kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyeliği ile birlikte muhtelif dönemlerde Küçükköy Spor Kulübü başkanlığı faaliyetlerini başarıyla yürüttü.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.