Kınalıada’dan sonra Heybeliada’ya da “İBB KONDU”

Kınalıada’dan sonra Heybeliada’ya da “İBB KONDU”
Yayınlama: 16.09.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Adalar Belediyesi’nin kıyı şeritlerinde yarattığı görüntü kirliliğine bir yanisi daha eklendi.

Kınalıada'dan sonra Heybeliada'ya da İBB KONDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Adalar Belediyesi’nin kıyı şeritlerinde yarattığı görüntü kirliliğine bir yanisi daha eklendi. İBB, Heybeliada’da Heybeliada Spor Kulübü’nün azda olsa bir şeyler kazanıp masraflarını çıkardığı oyun parkındaki makinaları kaldırarak İBB zabıta kulübesi koydu. Adalar Belediyesi Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in talimatıyla koyulduğu ileri sürülen kulübe adanın en işlek caddesinde olması, spor yapılan yerin işgal edilip çocukların spor yapmasının engellenmesi Heybeliadalıların tepkisini çekti. Heybeliadalılar ise “Adalar Belediyesinin Heybeliada Spor Kulübünün oyun parkını kaldırma sevdası bir türlü bitmiyor” dediler

İBB’nin kulübeyi koymadan önce Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’e ‘Zabıta Kulübesinin nereye konyabiliriz’ dediği, Engin Çelik’in ise Heybaliada Spor Kulübünün oyun parkı olan çocukların spor yaptığı yerin uygun olduğu, buradaki spor makinalarının kaldırılarak buraya konulmasının uygun olduğunu söylediği ileri sürüldü.

Gelen diğer bilgiye göre Kınalıada Tören Alanına koyulan Zabıta Karakolu ve Heybeliada Spor Kulübünün oyun parkındaki malzemelerinin kaldırılıp Zabıta Karakolu koyulmasının tek sorumlusunun İBB Adalar Koordinatörü Eyüp Karataş’ın olduğu ileri sürüldü.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.