Kınalıada’yı lağım suları bastı!

Kınalıada’yı lağım suları bastı!
Yayınlama: 11.02.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

İstanbul’un önemli turizm merkezlerinden Kınalıada’da  taşan kanalizasyona Su ve Kanalizasyon İdaresine bağlı ekipler (İSKİ) müdahale etti. Arızanın giderilmesi için şu saatler çalışmalar devam ediyor.

Kınalıada’da kanalizasyon suyunun taşması sonucu cadde ve sokaklarda birikinti oluştu. Su ve Kanalizasyon İdaresine bağlı ekiplerce (İSKİ) arızanın giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Kınalıada Narçiçeği sokakta dün akşam saatlerinde kanalizasyon taştı. Pis su yokuştan aşağıya doğru Çarşı Caddesine kadar indi. Pis suyun ev ve dükkanlara girdiği belirtiliyor. Mahalle sakinleri pandemi döneminde bunun önleminin daha önce alınması gerekmiyor muydu eleştirisini getirdiler?

Bölgeye yayılan kötü kokunun yanı sıra cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Kokudan rahatsız olan vatandaşlar durumu belediyeye bildirdi. Bölgeye Su ve Kanalizasyon İdaresine (İSKİ) bağlı ekipler sevk edildi. Arızayı giderilmeye çalışılıyor daha sonra vidanjörler yardımıyla su tahliyesi yapılacak. Onarım çalışmasının ardından, sokaklar temizlenerek dezenfekte edilmesi bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.