Kostas Kasapoğlu vefatının 1. yılında Büyükada’daki mezarı başında anıldı

Kostas Kasapoğlu vefatının 1. yılında Büyükada’daki mezarı başında anıldı
Yayınlama: 28.04.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:37
A+
A-

Kostas Kasapoğlu vefatının 1. yılında Büyükada’daki mezarı başında anıldı.1956-72 yılları arasında İstanbulspor forması giyen ve Türk futbolunda haklı bir üne kavuşan, Sarı Siyahlı kulübün unutulmaz futbolcusu Kostas Kasapoğlu vefatının 1. yılında Büyükada Rum Ortodoks Kabristanı’nda bulunan mezarı başında anıldı.

Kostas Kasapoğlu vefatının 1. yılında Büyükada’daki mezarı başında anıldı

İstanbulspor’un unutulmaz sporcusu Kasapoğlu’nun anma törenine Adalar Kaymakamı Hikmet Dengeşik, Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Adalar Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Kurt, Ak Parti Adalar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Durmuş, Koço Kasapoğlu’nun kızı Lüküya, Kasapoğlunun eşi Kleo, dönemin futbolcu arkadaşları Zorbay, Celil, Alparslan ,kaleci Yılmaz, Yalçın, Muhittin ve eski sarı siyahlı kulüpte oyanayan futbolcular katıldı.

İstanbulsporlular Derneği’nin Kasapoğlu anısısna yaptırdığı anıt mezarının başında külüp başkanları ve eski takım arkadaşlarının katılımı ile tören düzenlendi. Törende konuşan İstanbulsporlular Derneği Başkanı Mustafa Yurttaş “Büyük futbolcu Kasapoğlu’nu sadece bugün değil bundan sonra her sene burada anılacaktır” dedi.

Adalar Kaymakamı Hikmet Dengeşik, Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Adalar Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Kurt’da eski milli futbolcunun kabri başında konuşma yaparak efsane ismi andı. Bu isimlerin ardından konuşan Prof. Dr. Aziz Kaya Alturfan, Feti Erhan, Günay Yavaş’da, Kostas Kasapoğlu‘nun Türk futbolu ve İstanbulspor için yapmış olduğu hizmetlerini dile getirdiler.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.