Lider eşleri Gazze için dünyaya seslenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde ‘Filistin İçin Tek Yürek’ konulu zirvede lider eşleriyle bir araya gelecek.

Lider eşleri Gazze için dünyaya seslenecek
Yayınlama: 16.11.2023
A+
A-

ANKARA Milliyet – Toplantıyla, Katar, Malezya ve Özbekistan’ın da aralarında bulunduğu pek çok ülkeden devlet ve hükümet başkanlarının eşleri ile özel temsilcileri, Gazze’de yaşanan insani duruma ilişkin, uluslararası kamuoyuna seslenecek. Emine Erdoğan’ın toplantıda yapacağı açılış konuşmasının ardından katılımcıların da konuşma gerçekleştirmesi bekleniyor.

Emine Erdoğan, dün zirve vesilesiyle İstanbul’a gelen Senegal Devlet Başkanı’nın değerli eşi Marieme Faye Sall ile görüştü. Emine Erdoğan, görüşmeye ilişkin fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

 


Ada Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.