LÖSEV, Dünya Gönüllüler gününü kutladı

LÖSEV, Dünya Gönüllüler gününü kutladı
Yayınlama: 10.12.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:25
A+
A-

“Gönüllüler Gözbebeğimizdir” diyen LÖSEV, Türkiye’nin dört bir yanında Dünya Gönüllüler günü ve gönüllülüğü kutladı.

LÖSEV, Ankara vakıf merkezi ve irtibat ofislerinde Dünya Gönüllüler Gününü kutladı. LÖSEV, 40 binden fazla lösemili ve kanserli hastaya umut olurken, sağlıklı, mutlu yarınlar için el ele, birlikte çalıştığı gönüllüleri de unutmadı.

Lösemiye karşı verdikleri bu zorlu mücadelesinde LÖSEV, en büyük desteği Türkiye çapında sayıları 4 Milyonu bulan gönüllülerinden alıyor. Bu nedenle LÖSEV 5 Aralık Dünya Gönüllüler Gününü kutlamak ve halka Gönüllük bilinci oluşturmak amacıyla Türkiye çapında faaliyetler düzenledi.  Bu gün kapsamında LÖSEV’e emeği geçen gönüllüler ve kayıtlı aileler ile birlikte düzenlenen etkinliklerde keyifli vakit geçirirken, yıl boyu destek veren gönüllüler çeşitli kategorilerde ödüllendirildi.

İstanbul’da düzenlenen 5 Aralık Dünya Gönüllüler günü etkinliğinde LÖSEV’in İstanbul ve çevre illerdeki gönüllüleri bir araya geldi. Sonu LÖSEV’e özel olarak yeniden düzenlenen “Canım Kardeşim” filminden sonra gönüllülerle bir kişisel gelişim söyleşisi ve drama atölyesi düzenlendi. 2019 yılında LÖSEV’den değerli desteklerini esirgemeyen ve “Yılın LÖSEV Gönüllüleri” ödüllerini alan gönüllüler LÖSEV’de yaptıkları çalışmalardan ve gönüllülüğün kendileri için ne anlam ifade ettiğinden bahsettiler. 

LÖSEV ise gönüllülerin kendileri için ne kadar değerli olduğunun altını çizerek herkesi LÖSEV Gönüllüsü olmaya davet etti.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.