Mevlüt Öztekin’e teşkilattan sevgi seli

Mevlüt Öztekin’e teşkilattan sevgi seli
Yayınlama: 04.01.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:29
A+
A-

Kağıthane Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının ardından yeni yılın ilk gününde 2 toplantı gerçekleştirerek teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Mevlüt Öztekin, sevgi seliyle karşılandı.

Ana kademe birimleri ve yaklaşık bin kişiden oluşan sandık başkanları ile Kağıthane Kültür Merkezi Salonu’nda bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yapan belediye başkan adayı Mevlüt Öztekin, konuşmasına tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek başladı. Konuşması sık sık tezahürat ve alkışlarla kesilen Öztekin zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

Öztekin’den Cumhurbaşkanına Teşekkür

‘’Adaylığı ile ilgili  kısa açıklama yapan Mevlüt Öztekin, şahsımı Belediye Başkan Adayı olarak göstererek bu kutlu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, parti yönetimimize, ilçe teşkilatımızın tüm mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her şey Kağıthane  ilçemizin güzel insanları için olacaktır. Bu yolda desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyor, başta belediye başkanımız Fazlı Kılıç olmak üzere herkesi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum’’ ifadelerini kullandı.

Başkan Kılıç: ‘’Kağıthanemizi geleceğe hazırladık’’

Programda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Belediyecilik anlayışıyla son 15 yılda Kağıthane’nin adeta baştan sona yenilendiğini belirterek; ‘’ Her zaman bizlere destek olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlarımıza, büyükşehir belediye başkanımıza tüm Kağıthane halkı adına teşekkür ediyoruz. Her yaştan, her fikirden, her memleketten olanla bir araya geldik ve istişareler neticesinde halkımızın isteklerini yerine getirdik. Her anlamda Kağıthanemizi ‘Geleceğe hazır’ bir ilçeye dönüştürdük. Önümüzdeki yerel seçimlerden de inanıyoruz ki partimiz yine birinci çıkacaktır. Bu noktada teşkilatımıza büyük görevler düşüyor. Kağıthane’de AK Belediyecilik anlayışının sürmesi için bayrağı devralacak belediye başkan adayımız Mevlüt Öztekin’in yanındayız. Kendisine bu süreçte muvaffakiyetler diliyorum.’’ şeklinde konuştu.

AK Parti Kağıthane Teşkilatı Seçime Hazır

Yılın ilk gününde iki toplantıda bir araya gelen ve yaklaşık 1000 kişiden oluşan teşkilat mensupları, yerel seçimlere hazır olduğunun mesajını verdi. Toplantının başlangıcında sinevizyon gösterimi ile 3 kademenin faaliyetleri anlatıldı. Daha sonra kürsüye gelen eski ilçe başkanı yeni Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin, tüm mahallerden yoklama alarak sandık kurulları ve üye çalışmasına dikkat çekti. Uzun süren teşkilat çalışması, müzakereleri  ve değerlendirmelerin ardından mahallelerin eksiksiz katılmaları, heyecan ve  coşku içerisinde olmaları herkesi memnun etti.

Toplantıda İstanbul eski Milletvekili Ekrem Erdem ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç birer konuşma yaptı. Duygulu anların yaşandığı sandık başkanları toplantısında,  Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür edilirken kendisi adına hazırlanan film büyük alkış alarak takdir topladı. Toplantının son bölümümde 19 mahalle teşkilatı başkan adayı Mevlüt Öztekin’le birlikte ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.