İstanbul Valiliği, sahipsiz sokak köpekleriyle ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 39 ilçe belediyesine yazı gönderdi
İstanbul,
14°C
parçalı bulutlu
Gazze’ye yardım malzemelerinin ulaştırılması için dört sorti planlandı. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı’ndan açıklama yapıldı.
MSB’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Ülkemizin yardım elini Gazze’ye ulaştırmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla hazırlanan ve içerisinde çoğunlukla sağlık malzemelerinin yer aldığı yardım paketlerini Hava Kuvvetlerimize ait uçaklarımıza yüklemeye başladık. Uçaklarımız hazır olur olmaz Mısır’a hareket edecek. Yardım malzemelerinin bölgeye ulaştırılması için toplamda dört sorti planlandı” ifadeleri kullanıldı.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.