‘Netanyahu şunu bil gidicisin, gidici’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya, “Gazzeli bebeklerin ahı seni affetmez. Seni daha farklı günler bekliyor. Netanyahu şunu bil, gidicisin gidici.” dedi.

‘Netanyahu şunu bil gidicisin, gidici’
Yayınlama: 14.11.2023
A+
A-

GÜLDEN ÇOKTAN İstanbul – Arnavutköy’de 150 bin metrekarelik alanda inşa edilen Darülaceze Sosyal Yaşam Şehri açılış törenine katılan Erdoğan, şu ana kadar 30 bini çocuk toplam 100 binden fazla insana şefkat yuvası olan Darülaceze’nin gurur vesilesi ve ilham kaynağı olduğunu söyledi. 

Darülaceze sakinlerinden olan Füsun Kaslak’ın konuşmasında ‘Allah’tan sonra size tapıyoruz’ sözlerini değerlendiren Erdoğan, “Saygıdeğer hanımefendinin az önce ifade ettiği sürçü lisan olarak kabul ediyorum, biz tapılacak bir varlık değiliz. Biz, Rabbimizden başka hiçbir güce tapmadık, tapmayız, tapmayacağız. Zira biz de kula kulluk yok, sadece Allah’a kulluk var” diye konuştu.  

Türkiye’nin bölgemizdeki ve tüm dünyadaki mazlumlara da kol kanat gerdiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti:  

‘Bunlar iyi günlerin’ 

“Bundan 5 asır önce engizisyondan kaçan Museviler gibi, daha sonra Avrupa’daki mezhep savaşlarından kaçan Hıristiyanlara da kapımızı açtık. Şimdi, okuyorum Netanyahu kalkmış yanına iki bakanını alıyor, dün bir basın açıklaması yapıyor. Çok rahatsız olmuş. Fransa Devlet Başkanı Macron’un açıklamaları onu çok rahatsız etmiş. Riyad Zirvesi onu çok rahatsız etmiş. Ben ne dedim geçenlerde, uçakla dönüşte… Ey Netanyahu, şu an senin iyi günlerin. Seni daha farklı günler bekliyor. Yav o bebelerin o yavruların ahı seni iflah ettirmez. Netanyahu, şunu bil, gidicisin, gidici. Gidicisin. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste. Çıkacak.” 

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.