Öğretmenlere Yönelik “İleri Rabotik Kodlama Atölyesi” Dragos Kampüs’te başladı

Öğretmenlere Yönelik “İleri Rabotik Kodlama Atölyesi” Dragos Kampüs’te başladı
Yayınlama: 14.03.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:28
A+
A-

MEB Öğretmen Akademileri çatısı altındaki “Teknoloji Enstitüsü” tarafından İstanbul Şehir Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “Öğretmenlere Yönelik İleri Robotik Kodlama Atölyesi” Dragos Kampüs’te başladı.

Proje, bilim ve teknolojinin daha önce hiç olmadığı kadar hayatımızı şekillendirdiği bir dünyada, öğretmenlerimizi daha donanımlı ve geleceğe hazır hale getirmeyi amaçlıyor.

ŞEHİR MEB ÖĞRETMEN AKADEMİSİ’NDE ÖĞRETMENLERE ROBOTİK KODLAMA DERSLERİ VERİYOR

İstanbul Şehir Üniversitesi’nde, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından hayata geçirilen “Öğretmen Akademileri Projesi” kapsamında, ilk eğitimler verilmeye başlandı. MEB Öğretmen Akademileri çatısı altındaki “Teknoloji Enstitüsü” tarafından İstanbul Şehir Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “Öğretmenlere Yönelik İleri Robotik Kodlama Atölyesi”, Dragos Kampüs’te devam ediyor.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ertuğrul Çetinsoy tarafından verilen eğitimler, haftada 1 gün olmak üzere 14 hafta boyunca sürecek. Atölye çalışması kapsamında ilk etapta 20 öğretmene eğitim veriliyor.

Şehir ve MEB Öğretmen Akademileri işbirliği devam edecek

Teknolojiyi aktif bir şekilde kullanabilen, tüketen değil üreten nesillere örnek olacak öğretmenler yetiştirmeyi amaçlayan Teknoloji Enstitüsü, öğretmenlerimizin akademik kariyerlerini zenginleştirmeleri, birikimlerini artırmaları ve aldıkları eğitimlerle öğrencilerinin

hayatlarına dokunmalarını hedefliyor. İstanbul Şehir Üniversitesi’nde önümüzdeki dönemde de, MEB Öğretmen Akademileri işbirliğiyle eğitim projeleri devam edecek.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.