Olcay: “İmamoğlu, hizmet için mi kurdunuz yoksa milleti dolandırmak için mi?

Olcay: “İmamoğlu, hizmet için mi kurdunuz yoksa milleti dolandırmak için mi?
Yayınlama: 30.11.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Büyükadalı Yunus Olcay, İstanbul Deniz Taksi’nin kendisini dolandırdığı gerekçesiyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ağır bir şekilde eleştirirdi. İmamoğlu’na Hizmet için mi kurdunuz yoksa milleti dolandırmak için mi? ” dedi.

Büyükada’daki evine dönmek için deniz taksi çağıran Yunus Olcay hayatının şokunu yaşadı. Yarım saat içinde her deniz taksi çağırdığında ‘ERROR’ hatası alan Olcay, her telefonda hesabından para çekildiğini bankaya gidip bir yere ödeme yapmaya çalıştığı zaman anladı. Hesabındaki tüm paranın çekildiğini gören Olcay, İBB deniz taksinin Olcay her aradığında para çekmeye devam ederek hesabından tam 5400 TL çektiğini anladı. Ama bu sistem sırada error vermeye devam etti. Yani hizmet yok ama para peşin. Olcay İBB’nin ERROR’una tan 5400 TL para ödedi.

Bankada hesabındaki paranın hepsinin çekildiğini fark eden ve mağdur duruma düşen Olcay, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştiri yağmuruna tuttu. İmamoğlu’nun Twitter hesabına yorumlar yapan Olcay, bu olayın ortaya çıkması sonucu eşinin “Deniz Taksi ile ne işler çeviriyorsun “ dediğini ve evinde huzurunun kalmadığını belirtti.

İmamoğlu, Twitter’da hesabından yaptığı paylaşımda: “İstanbul’un taksi sorunun çözmek için attığımız adım sonuç verdi. İhtiyaç fazlası 1803 minibüsün ve 322 dolmuşun taksiye dönüştürülmesi UKOME’de onaylandı.İstanbul’un ihtiyaç duyduğu sayıda taksi için mücadele devam edecek.Yeni taksiler hayırlı olsun” paylaşımının altına yorum yapan Olcay.” Başkan senin taksin batsın, benim hesabımdan çekilen 5400 TL parayı talimat ver iade etsinler.  Yarım saat içinde hesabımdan para çekildi. Hizmet için mi kurdunuz yoksa milleti dolandırmak için mi?” dedi.

Olcay: "İmamoğlu, hizmet için mi kurdunuz yoksa milleti dolandırmak için mi?Olcay: "İmamoğlu, hizmet için mi kurdunuz yoksa milleti dolandırmak için mi? Olcay: "İmamoğlu, hizmet için mi kurdunuz yoksa milleti dolandırmak için mi? Olcay: "İmamoğlu, hizmet için mi kurdunuz yoksa milleti dolandırmak için mi? Olcay: "İmamoğlu, hizmet için mi kurdunuz yoksa milleti dolandırmak için mi?

Olcay: "İmamoğlu, hizmet için mi kurdunuz yoksa milleti dolandırmak için mi?

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.