Plajın yanına İSTAÇ KONDU!

Plajın yanına İSTAÇ KONDU!
Yayınlama: 11.02.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Adalar, Adalar olalı bu kadar konduyu bir arada görmedi. Şimdi de Kınalıada’da bir plajın yanı başına İSTAÇ işçilerini soyunması için iki katlı kondu yapıldı. Görüntü kirliğine bir yenisi daha eklendi.

Kınalıada’da bir plajın yanına İSTAÇ kondu yapıldı hemde iki katlı. Kondunun İSTAÇ işçilerinin soyunmaları için yapıldığı belirtiliyor. İki katlı kondu plajla iç içe ve üst katından plajın içi olduğu gibi görünüyor.

Buraya konulmasının amacı ne? Başka yer yokmuş gibi içinde plaj da bulunan tesisin yanına ne diye iki katlı kondu koyarsın. Sapık gibi plajın içindeki bikinili kızları mı seyredeceksin? Buraya gelen plaj müşterileri senden rahatsız olmayacak mı?

Kınalıada’da, içinde Atatürk Büstünün olduğu tören alanına konulan İBB Zabıta Karakol kondusu, ana caddeye konulan içine elektrik hattı çekilen TURYOL’a ait kondu, Burgazadası, Heybeliada kıyılarına sanki başka yer yokmuş gibi halkın şikayetlerine rağmen adalılara sorulmadan konulan tuvaleteler vb. artık adalıları çileden çıkartıyor. Prens Adaları, turizm merkezi dediğimiz Adalarımız günden güne İBB sayesinde kondu merkezine çevrildi.

Kınalıadalılar ise bu ve buna benzer soyunma vaya hangi amaca hizmet ediyorsa bu tip yapılarının illa yapılacaksa gözden uzak bir yere yapılması, merkez yerlere hele bir parkın içine koyulmasına şiddetle karşı çıktılar.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.