Ramazan Bayramı’nda Adalar’a yoğun ilgi!

Ramazan Bayramı’nda Adalar’a yoğun ilgi!
Yayınlama: 07.06.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:27
A+
A-

Ramazan Bayramı’nda İstanbul’da kalan kent sakinleri Adalar’a akın etti. Vapurlar dolup taşarken bırakılan çöpler ise sağlığı tehdit ediyor.

Ramazan Bayramı’nda İstanbul’da kalan çok sayıda vatandaş Adalar’a gitmek için akın etti. Büyükada, Heybeliada, Kınalıada, Burgazada’ya gitmek isteyen vatandaşlar vapurları doldurdu.

Çocuklarıyla birlikte Adalar’a gitmek isteyen bir anne, “Çocuklarımız çok istiyor. Çocuklarımız için gitmek istiyoruz Adalar’a ” dedi. Bayramın birinci günü de yoğunluktan dolayı beklediklerini ifade eden bir kadın ise, “Büyükada’ya gitmek istiyorduk ama çok yoğunluk var. Hem hava sıcak. Dünde geldik yoğunluk var böyle. Bizde gitmek istiyoruz ama gidemiyoruz. Kısmet olursa gideceğiz” şeklinde konuştu. Adım atmanın bile zorlukla yapıldığı sokaklarda vatandaşlar slalom yaparak yürüyebildi.

Belediye yetersiz kaldı

Adalar’a yoğun bir şekilde gelen vatandaşların bıraktıkları çöp sağlığı tehdit etmesi yanında dayanılmaz bir kokuya sebebiyet verdi. Belediye ise çöpleri toplamakta yetersiz kaldı. Her yer çöp yığınlarıyla doldu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.