Saadet Partisi Adalar Belediyesi Meclis Üyeliği Adayları

Saadet Partisi Adalar Belediyesi Meclis Üyeliği Adayları
Yayınlama: 20.02.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:29
A+
A-

Saadet Partisi Adalar Belediye Başkan Adayı Hakan Aktaş, Adalar İlçe Seçim Kuluna resmi başvurusunu yaptı.

Aktaş’a Saadet Partisi Adalar İlçe Başkanı Fesih Taybar, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Adalar Belediye Meclis Üyesi Emre Gürbüz, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yaşar Akkuzu da eşlik etti. 
Adalar Belediye Meclis Üyeliği Adayları listesini ilçe seçim kuruluna teslim eden Saadet Partisi’nin isimleri şunlar;


Asil Üyelik

1. Ersan Kuroğlu 2. Mehmet Ali Günenç 3. Uğur Çiçekel 4. Emre Gürbüz 5. Muhammed Taha Kılıçoğlu 6. Cumhur Saruhan Dereoğlu 7. Ersin Çiftçi 8. Muhammed Boz 9. Ömer Sarıyıldız 10. Celal Kekeç

Yedek Üyelik
1. Neşet Ayçiçek


Kontenjan

1. Ömer Özgür

Saadet Partisi 1389 seçim bölgesinde seçime giren tek parti

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler adaylarını belirledi ve Yüksek Seçim Kurulu’na bildirdi. Yapılan ittifaklar sonucunda partiler seçim bölgelerinin her birinde seçime giremedi. Ancak Saadet Partisi 1389 seçim bölgesinde kendi logosu ve adayları ile seçime girerek bir rekora imza attı. 

Hakan Aktaş kimdir?

1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Elazığlı olan Aktaş, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdi. 

Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği ve Saadet Partisi Gençlik Kolları’nın çeşitli kademelerinde görevlerde bulundu. 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı oldu.
Aktaş, İstanbul Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik kolları başkanlığı, Saadet Partisi İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. 
Aktaş, Ayşegül Hanımla evli, Bera’nın babasıdır. 

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.