Sahibinden kelepir dükkan!!!

Sahibinden kelepir dükkan!!!
Yayınlama: 10.10.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:26
A+
A-

Daha önce defalarca yönetim kurulu başkanı Taylan K.’nın usulsüzlük iddialarıyla gündeme gelen Büyükada Kooperatif’in 2 yıldır 1.500 TL’lik kirasını dahi ödemeden adeta işgal edercesine kullandığı belediyeye ait dükkanın (sözde) sözleşmesi bu ay itibariyle bitiyor.

Dükkan, Büyükada’nın en işlek caddesi olan İskele’deki Gülistan Caddesi’nde yer alıyor. Daha önce de bir çok esnafın kiralamak için girişimlerde bulunduğu dükkan, 2017 yılında şaibeli bir şekilde (malum) belediye memuru Şebnem K.’nın yoğun çabaları ile eski eşi Taylan K.’ya teslim edilmişti.

2 yıllık sözleşmesi Ekim 2019 tarihinde nihayet sona eren dükkanın tekrar kiraya verilebilmesi için mevcut Belediye Başkanı Erdem Gül’ün, Belediye Meclisi’nden yetki alması gerekiyor. Ancak bilindiği gibi bu ay yapılan 1. Meclis Toplantısında bu konu gündeme dahi getirilmeyerek, dükkanın kirasız, sözleşmesiz, kontratsız olarak malum ilişkiler içerisinde işgaline göz yumulmaya, Adalı esnafın haklarının gaspına ve kamu zararına kasten sebep olmaya devam ediliyor.

Bakalım Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, şaibeli belediye memuru Şebnem K.’yı aşmayı başararak kanunları uygulayabilecek, kamu menfaati doğrultusunda Belediye Meclisinden almak zorunda olduğu yetkiyle dükkanı ihaleye çıkararak hakeden esnafa mı verecek, yoksa bal tutanlar parmaklarını yalamaya devam mı edecek.

Kamu menfaati adına Takipçisi olacağız…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.