Sayın Adalılar, bu yazı bir özür dileme yazısıdır

Sayın Adalılar, bu yazı bir özür dileme yazısıdır
Yayınlama: 22.08.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:26
A+
A-

Sayın Adalılar, bu yazı bir özür dileme yazısıdır. Bir  Özeleştiri yazısı. Paylaşmak istedim.

Konumuz doğal olarak belediyemiz ve Başkan Erdem Gül.

Erdem Başkan, Kılıçdaroğlu tarafından başkan adayı olarak gönderildiğinde ada dışından bir adayın gelmesinin sorunların çözümünde yararlı olacağını düşünmüştük.

Gerek Farsakoğlu, gerekse Atilla Başkanlar başarılı bir yönetim göstermiş olsaydı, şüphesiz onlarla devam edilirdi. Belediyede gruplaşmalar ve çeşitli yolsuzluk, yiyicilik dedikoduları onların döneminden mirastır.

Hasılı  kazanması için uğraşıldı ve kazandı. Umutla bekledik. Yapılan eleştirilere cevaplar verdik. Şeffaf yönetim, adanın adalılarca yönetileceği, adalıların denizle buluşturulacağı

söylemleri  umut veriyordu.

Beş ay  ,temmuzu bekleyin “çeteleri dağıtacağım!” , sözleri ile geçti.   Şimdi de eylülü bekleyine dönüştü. Eylülde de bir şey olacağından umutlu değilim. Bekleyin! Ne yapabilirim? Bakarız! Beni mi beklediniz? Vs.. Bunları dinlemekten gına geldi. Adalar sosyal medyasında dile getirilen hiçbir konu gündem olmadı. Bir yetkilinin odasını kilitlemesini, evrakları teslim etmesini, her belediyenin gelir-gider tablosunun yapılabilmesini bile sağlayamadı. Başkaları hakkında ayrıntıya girmek istemiyorum.

Görev için yeterliliği olmadığı müfettiş raporlarına geçen kişileri etkisizleştiremedi. Yapılan haksız ödemelerden kendisine de zimmet çıkartılına bileceği gerçeği kendisine uyarı olarak iletildiğinde bile kılını kıpırdatmadı.

Beyaz masaymışız gibi tarafımıza aktarılan yiyicilikleri burada anlatmak istemiyor ve ben siz adalılara umut aşıladığım yazılarımdan dolayı özür diliyor, özeleştirimi sunuyorum.

Son sözüm; ”Ölü bizim Allah rahmet eylesin ve bu cenazeyi birlikte kaldıracağız “ demek oluyor.

Saygı ve selamlarımla.

Av.Mustafa Lütfi Kıyıcı

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.