SEÇİMLERE DOĞRU (3)

Yayınlama: 01.12.2013
Düzenleme: 01.12.2013 17:34
A+
A-

KINALIADA 2013 HAZİRAN 020 (1024x683)Kınalıada’nın Sonbaharından hepinize selam olsun sevgili dostlarım.2014 Mart sonunda yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala Prens Adalarımız adeta kurtarıcısını bekleyen kazazede gibi şaşkın,suskun,bezgin ve de tedirgin olarak  partilerin kesinleşecek Belediye Başkan adayını beklemeye başladılar.

 

Adalılar kendince tahminlerini yürütseler de kısa zamanda bu netlik kazanmaz ve Adalar İlçemizde daha çok poyrazlar eser vuslat kanımca. Aralık sonu yada Ocak başına kalır, işte bu periyotta gerçekleştireceğim toplantılarla adalıların çoğunluğunun istekleri doğrultusunda kararımı verecek ve Adalar’a hizmet vereceğine inandığım başkan adayı ile partili olarak 2014 yerel seçimlere katılacağım.

 

Bazılarınız diyebilir arkadaş çizgin ne?

 

ADALAR İlçesi’nde hizmetin yerel yöneticiliğin nasıl ve kimlerle yapılacağını çok iyi bilen ve “Sosyal Demokrat” çizgisinde olan ada sevdalısıyım.. Adalar’ın börtüsünü ,böceğini,kurtunu,kuşunu,iyi tanır ve bilirim. Adalılar yerel yöneticisinden ne ister? Bu projem bende zaten mevcut.Şu dönemde bunu allayıp pullayıp satırlara dökmenin zamanı değil. Hizmet kadrosunda olmanın ve oluşmanın zamanıdır.Dostlarım yıllardır Adalar İlçesi’nde masallar,vaat,hayali projeler dinledik durduk, kimse çıkıpta yoğurdum ekşi demedi “zaten diyene’de rastlamadım ya”Yerel yönetime talip olan sizler söylediniz bizler dinledik ve inanıp seçtik. 2009 yerel seçiminden sonra Adalar İlçesi’ni bitirdiniz! “Rüyalar aleminde gece bekçiliği yaptınız. 45 bin metre küp MOLOZ Kınalıada’ya taş ocakları mevkii’ne gömdünüz, yıktınız,çöpü çalı çırpıyı yaktınız, daha neler var. İşporta,İşgaliye,yazarsam sayfalar almaz Adalar İlçemizde hiçbir dönem bu kadar beceriksiz yerel yönetici ve özellikle provakatör zihniyetli yönetim kadrosu görülmedi.Bu zatı muhteremler yalnız binlerce Lira maaş alıp yan gelip yattılar (Göbek kaşıdılar) işte şimdi bunlara DUR zamanı gelmiştir.Adalılar gerçekleri gördüler.  3-5 senelik çakma adalıları iyi tanıdılar.

 

Gelişiniz size göre muhteşem oldu,gidişiniz de muhteşem olacaktır. Zaman gerçekleri görme zamanı UYAN ADALAR  İLÇEM UYAN!

AVEDİS K.HİLKAT

İST.İLİ ADALAR İLÇESİ BAĞIMSIZ ADAYI.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.