Selçuk Bayraktar’dan Kılıçdaroğlu’na yanıt: Hayatımın her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına yanıt verdi.

Selçuk Bayraktar’dan Kılıçdaroğlu’na yanıt: Hayatımın her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım
Yayınlama: 25.10.2023
A+
A-

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, bir davet üzerine Amerikan donanmasına ait uçak gemisini ziyaret etmesini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Selçuk Bayraktar, “Sadece uçak gemisine gitmedim, üniversitelerine de gittim. Ama hayatımın her gününde, her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım.” dedi.

Selçuk Bayraktar açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı: Mesele nereye gittiğin değil, kime hizmet ettiğin. Sadece uçak gemisine gitmedim, üniversitelerine de gittim. Ama hayatımın her gününde, her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım. Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz KIZILELMA’yı, TCG-ANADOLU’ya nasıl indirip kaldırırız diye bakmaya gideriz. Sen de ancak İsrail’in Gazze’deki zulmünü perdelemeye, Türkiye’nin terör koridorunu yok ettiği harekatlara, SİHA’lara, tezkereye takoz koymaya çalışırsın. Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.