SoMbahar Sergisini 15900 Kişi Görecek

SoMbahar Sergisini 15900 Kişi Görecek
Yayınlama: 05.10.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:26
A+
A-

Erol Ünal, Esmeri Alev Ekebaş, Güler Gök, Nevim Kayaoğlu ve Nihal Güres’in katıldığı “SoMbahar” Karma Resim, Fotoğraf ve Exlibris Sergisi Kadıköy Sineması Fuaye Sanat Galerisinde açıldı.

Kadıköy Sinemasında 4 Ekimden itibaren Filmekimi’nin Cannes, Venedik, Toronto festivallerinin öne çıkan, Oscar adayı seçilen filmler 318 kişilik salonda günde 5 seans film gösterimi olacak. Günde 1590 kişinin geleceği Kadıköy Sinemasında 18. Filmekimi 11:00-13:30-16:00-19:00-21:30 seanslarıyla 10 gün sürecek bir maratona başlıyor. Filmekimi haftasında bu filmleri seyretmeye gelenler SoMbahar Sergisi’ni de görecekler.

Sergi 15 Ekim’e kadar her gün saat 11:00 – 21:00 saatleri arasında görülebilir.

SoMbahar Sergisinde Buluştular

• Yedi göbek İstanbullu, fotoğraf sanatçısı, kitapların efendisi Exlibris ustası Erol Ünal,

• Eskişehir’de doğan Knidos’ta yaşayan Datça ile fotoğrafa sevdalı, engel tanımayan Esmeri Alev Ekebaş,

• Hititli medeniyetin beşiği Çorum tarihindeki izleri günümüze taşıyan ressam Güler Gök,

• Dersim’li eşsiz güzellikte ve hırçınlıkta bir coğrafyada aşk sevgi ve barış güvercinleri uçurup tuvallere, şapkalara konduran  ressam Nevim Kayaoğlu,

• Başkentli, yaratıcılığı ile Ankara bozkırından gökkuşağı çıkaran ressam Nihal Güres Kadıköy Sineması Fuaye Sanat Galerisi’nde SoMbahar sergisinde buluştular. Sergide Nevim Kayaoğlunun orjinal şapka çalışmaları da yer alıyor.

Nihal Güres’in İmza Günü

Nihal Gures “Ölünce de Kırmızı Ruj Sürüyor musunuz?” adlı yeni roman’ını serginin açılışında imzaladı. “Bir bakımevinde başlayan ve bulutların üzerinde biten bu roman, acıklı bir yaşlılar dramı değil. Bu romanla, aşkın ve erotizmin kimi zaman büyüsüne kimi zaman esprisine kapılıyor sonra da şairlerin dizelerinde şahane aşk pastalarıyla sürüp gidiyorsunuz. Buruk bir tadı harika bir içtenlikle karıştırıp sunuyor size yazarımız… Bir Diva’nın ardından nemlenen gözlerle de bırakmıyor sizi.  Ta ki gezegenin ışıklaşan ruhlarından bir Diva, Zeus ile karşılaşana kadar…” Daha önce hiç böyle bir roman okumadınız.

ÇYDD Derneğine Katkı

Kalimerhaba Derneği ve Fuaye Sanat Galerisi duyarlı sanatçılar tarafından bağışlanan birçok eseri “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği” Eğitim Programına destek amacı ile sunmakta ve bu eserler üzerlerinde özel bir etiket taşımaktadır.

Kadıköy Sineması Fuaye Sanat Galerisi

Osmanağa Mah. Bahariye General Asım Gündüz Cad. No:25 Kadıköy Pasajı

Kadıköy 34714 İstanbul

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.