Son Dakika: Heybeliada vapur iskelesinde intihar

Son Dakika: Heybeliada vapur iskelesinde intihar
Yayınlama: 23.10.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Heybeliada Şehir Hatları Vapur iskelesinde akşam saatlerinde bir intihar gerçekleşti. Polis olduğu belirtilen şahsın tabancasıyla başına ateş ederek intihar ettiği belirtiliyor…İntihar girişimi sırasında bir kurşun Suriye uyruklu turiste isabet ederek yaralanmasına sebep oldu

1991 Antalya doğumlu Raşit Sağlam isimli Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, kafasına ateş ederek intihar etti. İntihar girişimi sırasında bir kurşun 2010 Suriye doğumlu Almuliha Algarbıa adlı turiste isabet ederek yaralanmasına sebep oldu.

Olay bugün akşam saatlerinde polis memurunun izin gününde kız arkadaşı T.A. ile Adalar’ı gezmeye gitmesiyle yaşandı. Heybeliada’yı gezmek için Karaköy iskelesinden vapura binen ikiliden polis memuru, vapur seyir halindeyken kız arkadaşının telefonunu alarak sosyal medya hesaplarına baktı. Kıskançlık krizine giren polis memuru çıkan tartışma sonucu beylik tabancasını kafasına dayayarak ateş etti.  O sırada vapurda yanlarında oturan Suriye uyruklu Algarbıa da çıkan kurşunla yaralandı. Raşit Sağlam’ın cenazesi Büyükada Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binası morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Dakika: Heybeliada vapur iskelesinde intihar
Son Dakika: Heybeliada vapur iskelesinde intihar

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.