Sosyal Sorumluluk Prensi Burak Akan

Sosyal Sorumluluk Prensi Burak Akan
Yayınlama: 16.11.2018
Düzenleme: 13.12.2022 15:30
A+
A-

Cemiyet, iş ve sanat hayatından isimlerin katıldığı organizasyonlar, ünlü marka defilelere ve galalara imza atan ünlü yönetmen Burak Akan, ayrıca yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiriyor.

Sosyal Sorumluluk Prensi Burak AkanYönetmen Burak Akan, çocuk istismarına karşı etkinlikler ve engelli vatandaşlar için yaptığı yardım organizasyonlarıyla dernek ve vakıflar tarafından bilinen ismi oldu.

İlk Sosyal Sorumluluk Projesine 100 Ayak Projesiyle Başlayan Akan, Organizasyonu Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde Gerçekleştirdi. Engelli Vatandaşlarımıza Güzel Bir Defile İzleten Akan Emre Altuğ Konseri ve 100 Akülü Sandalye Dağıtımıyla Etkinliği tamamladı. Bu Etkinliğin ardından Engellilerinde Spor yapabildiğini göstermek amacı ile Beşiktaş Spor Kulübü Engelli Futbol Takımı ile Ünlü İsimleri bir gösteri maçında bir araya getirdi. Büyük beğeni toplayan etkinlikliğin ardından bu sefer Engelli Basketbol Sporcuları ile Ünlü isimleri yeniden bir gösteri maçında bir araya getirdi. Bir Çok Dernek ve Vakıfa Ücretlerini kendisini karşılayarak Moral Geceleri Düzenledi. Çocuk İstirmarı konusunda sessiz kalmayan Akan Çocuk İstirmarına Hayır Adlı Kamu Spotunda bir çok ünlü ismi bir araya getirdi ve ardından Çocuk İstismarına Hayır Defilesi düzenledi.Bağımlılığın hızla arttığı Ülkemizde Uyuşturucu Bağımlılığına Hayır Kamu Spotu da Burak Akan’a ait.Yeni Sosyal Sorumluluk Projesi için harekete geçen Ünlü Yönetmen Aralık Ayı Sonunda Bir Sosyal Sorumluluk Projesi daha yapacağını açıkladı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.