“Türkiye Yüzyılı, belediyecilik hizmetlerinde yapacağımız…

“Türkiye Yüzyılı, belediyecilik hizmetlerinde yapacağımız…
Yayınlama: 29.03.2024
A+
A-

“Türkiye Yüzyılı, belediyecilik hizmetlerinde yapacağımız tarihî atılımlarla şehirlerimizin de yüzyılı olacaktır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultanbeyli mitinginde yaptığı konuşmada “Ülkemizi, Türkiye Yüzyılı ile yeni bir döneme hazırlıyoruz. Türkiye Yüzyılı, aynı zamanda belediyecilik hizmetlerinde yapacağımız tarihî atılımlarla şehirlerimizin de yüzyılı olacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kent Meydanı’nda düzenlenen Sultanbeyli mitingine katılarak bir konuşma yaptı.

Sultanbeyli ile aralarındaki gönül bağının, hem çok eski hem de çok derin olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul’un yaşadığı çarpık şehirleşme sürecinin en ağır sonuçlarının görüldüğü yerlerden biri de Sultanbeyli idi. Anadolu’nun dört bir yanından yeni bir hayat kurmak için buraya gelen insanlarımız sahipsiz bırakıldı. Bu ilçemiz bir dönem, ülkemizdeki hak ve özgürlük gasplarının adeta sembol yeri haline getirildi. İnsanlarının, sırf inançlarından, kıyafetlerinden, geleneklerinden dolayı taciz edildiği Sultanbeyli, vakur duruşuyla bu badireleri geride bıraktı” dedi.

Bugün Sultanbeyli’nin, İstanbul’un yıldızı parlayan ilçelerinden biri olarak, kendini istiskal edenlere nazire yaptığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İlçe belediyemiz, hayata geçirdiği projeler, yaptığı eser ve hizmetlerle Sultanbeyli’yi her geçen gün daha da güzelleştiriyor” şeklinde konuştu.

“ÜLKEMİZİ, TÜRKİYE YÜZYILI İLE YENİ BİR DÖNEME HAZIRLIYORUZ”

Kendi hikâyelerinin de Sultanbeyli’nin hikâyesinden farklı olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, devamında şunları kaydetti: “Emperyalistlerin uzantıları vesayetçilere ve darbecilere eyvallah etmediğimiz için önümüze tuzak üzerine tuzak kuruldu. ‘One minute’ diyerek, masumlara uygulanan zulme karşı koyduğumuz tavır için, ayrımcılığa maruz kaldık. ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyerek, küresel yönetim ve güvenlik sisteminin çarpıklıklarına itiraz ettiğimiz için ambargolara uğradık. PKK, FETÖ ve DEAŞ terör örgütlerini üzerimize salanlara teslim olmadığımız için pek çok acıyla sınandık. Gazze’de yapılan katliama en üst perdeden itiraz ettiğimiz, mazlumlara her türlü yardımı yaptığımız için mimlendik.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce Allah’ın yardımı, sonra da Sultanbeyli’den, İstanbul’dan, milletten aldıkları güçle hepsinin üstesinden geldiklerini belirterek, “Şimdi ülkemizi, Türkiye Yüzyılı ile yeni bir döneme hazırlıyoruz. Türkiye Yüzyılı, aynı zamanda belediyecilik hizmetlerinde yapacağımız tarihî atılımlarla şehirlerimizin de yüzyılı olacaktır” dedi.

İstanbul’da 30 yıl önce başlattıkları yerel yönetim hamlesinin, son 5 yıldır durduğunu hatta ibrenin tersine döndüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şehri yönetmesi gerekenler, İstanbul’dan başka her işle uğraştıkları için, bırakınız yeni projeyi, devraldıkları yatırımları bile sürdürememişlerdir. Ulaşımıyla, çevresiyle, depreme hazırlığıyla, sosyal belediyeciliğiyle İstanbul, içler acısı bir hâle gelmiştir” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.