Türkiye’de Bir İlk: Kung-Fu Star Yarışması

Türkiye’de Bir İlk: Kung-Fu Star Yarışması
Yayınlama: 04.09.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:26
A+
A-

Bir mücadele için gerekli olan savunma ve saldırı hareketlerini bünyesinde barındıran dünyanın en önemli mücadele sanatı olan Kung Fu Staryarışması başladı.

CRI TURK ‘ün sosyal medya aracılığı ile gerçekleştirdiği “Kung-Fu Star” yarışmasında birinci olan yetenek Kung-Fu’nun ana vatanı Çin’e gitme şansı yakalayacak.

Türkiye’de ilk defa sosyal medya aracılığı yapılan bir yetenek yarışması olan Kung-Fu Star “İnternet Dünyasının Kung-Fu Starını Seçiyoruz” mottosuyla düzenleniyor. 

Birinci Olan Türkiye’nin Kung-Fu Starı Unvanını Alacak

Yarışmaya katılmak isteyenler yeteneklerini gösteren kısa videoyu Instagram’da @Bir_tutkudur_kungfu adlı hesaba #birtutkudurkungfustar etiketi ile göndermeleri kafi olacak. 22 Ağustos -19 Eylül tarihleri arasında Kung-Fu yeteneklerini gösteren 15-60 saniyelik kısa videoyu @Bir_tutkudur_kungfu Instagram hesabına yollayanlar arasında en çok oyu ve beğeniyi alan videonun sahibi Türkiye’nin Kung-Fu Starı unvanını alacak.

105 Kişiye Özel Hediyeler

Yapılan değerlendirme sonucunda 21 Eylül tarihinde açıklanacak olan Kung-Fu Star yarışmasında birinci olan yetenek Kung-Fu’nun anavatanı olan Shaolin Tapınağına gitme hakkı kazanacak. Yarışmada dereceye giren beş kişi cep telefonu kazanırken yarışmaya katılan ve dikkat çeken videolara imza atan yüz kişi Çin Düğümü Hediyelik Eşya kazanacak.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.