Üç tane direği tamir edemeyen bir belediye

Üç tane direği tamir edemeyen bir belediye
Yayınlama: 11.09.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Kınalıada Taşocakları Mevkiinde tur yolu üzerinde güvenlik amacıyla dikilen direklerden üç tanesinin sapmalarının kopmuş olması can güvenliğini tehlikeye atıyor.

Kınalıada Taşocakları Mevkiinde yolcu taşıyan İBB elektrikli araçların, bisikletlerin, akülü araçların ve yayaların geçtiği tur yolu üzerindeki güvenlik amacıyla dikilen çitlerinin üç tanesinin saplamalarının kökünden sökülmüş olması, vatandaşların can güvenliğini tehlikeye atıyor. Çarpma sonucu yıkıldığı tahmin edilen çitlerin uzun zamandır Adalar Belediyesi ve İBB tarafından onarılmaması her an ölümcül bir kazaya sebep verecek.

İlla insanların kayalıklara uçması mı lazım?

Bilhassa bisiklet, akülü araçlar ile İBB’nin yolcu taşıyan elektrikli araçlarıyla ada turu yapan misafirlerimizin kullandığı yolda önceki dönemlerde bisiklet kullanan iki kişi kayalıklara uçmuş, ağır bir şekilde yaralanmış, günlerce komada kalmışlardı. Yapılan haberlerden sonra belediye güvenlik amaçlı tel örgü çekmişti. Peki, çok mu zor buradaki tel örgüleri onarmak! İlla birinin ölmesi mi gerekiyor? Birileri veya araçlar buradan hızını alamayıp kayalara uçsa, yaralansa veya hayatını kaybetse yaptığın ancak bakımını takip etmediğin güvenlik önlemlerinin ne önemi var!

Belediyenin olmazsa olmaz görevi ilçesindeki yolların tehlikeli bölgelerine gerekli önlemleri almaktır. Bunları yapmadığı, yaptırmadığı, kontrol etmediği, kontrol edipte eksikliğine rağmen gerekli önlemleri almaması, tüm kazalardan ve can kayıplı kazalardan Adalar Belediyesi sorumlu tutulacak.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.