“Ülkemizin son 21 yılı, yatırımlar açısından Cumhuriyet…

“Ülkemizin son 21 yılı, yatırımlar açısından Cumhuriyet…
Yayınlama: 29.03.2024
A+
A-

“Ülkemizin son 21 yılı, yatırımlar açısından Cumhuriyet tarihimizin ‘altın devri’ olarak kayıtlara geçmiştir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe mitinginde yaptığı konuşmada, “Ülkemizin son 21 yılı, yatırımlar açısından Cumhuriyet tarihimizin ‘altın devri’ olarak kayıtlara geçmiştir. Hak ve özgürlüklerden eğitime, sağlıktan savunma sanayiine, ulaştırmadan ticarete her alanda ülkemize çok önemli başarılar yaşattık” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Sancaktepe Belediyesi önünde düzenlenen Sancaktepe mitingine katılarak bir konuşma yaptı.

İstanbul’un emanetini ilk kez 30 sene önce 1994 yılında devraldıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 4,5 yıl boyunca şehrimize heyecanla hizmet ettik. Yılların ihmallerini giderdik. Dağ gibi birikmiş sorunlara çözüm bulduk. İstanbulluyu hasretini çektiği hizmetlerle tanıştırdık” diye konuştu.

“HANGİ ŞEHRİMİZE GİTSENİZ, ESER VE HİZMET SİYASETİMİZİN NİŞANELERİNE ŞAHİTLİK EDİYORSUNUZ”

Şehrin kenar mahallelerinden başlayarak İstanbullulara İstanbul’da yaşamanın eziyetini, çilesini, sıkıntısını değil; huzurunu, imtiyazını, mutluluğunu tattırdıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kimseyi ayırmadık, ötekileştirmedik. Kimsenin siyasi tercihlerine bakmadık. Kimsenin hayat tarzına, yaşayışına, inancına karışmadık. İstanbullu kardeşlerimin omuzlarımıza yüklediği ağır sorumluluğun hakkını layıkıyla vermeye çalıştık” açıklamasında bulundu.

“Ülkemizin son 21 yılı, yatırımlar açısından Cumhuriyet tarihimizin ‘altın devri’ olarak kayıtlara geçmiştir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “Hak ve özgürlüklerden eğitime, sağlıktan savunma sanayiine, ulaştırmadan ticarete her alanda ülkemize çok önemli başarılar yaşattık. Hangi şehrimize gitseniz, eser ve hizmet siyasetimizin nişanelerine zaten şahitlik ediyorsunuz.”

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.