WhatsApp Haber Hattı: Kınalıada’da mangal ve çadır keyfi

WhatsApp Haber Hattı: Kınalıada’da mangal ve çadır keyfi
Yayınlama: 06.07.2016
Düzenleme: 13.12.2022 15:41
A+
A-

Türkiye’nin birçok noktasında orman yangınları devam ederken, İstanbul Adalar’da  önlem olarak ormanlık alanlarda uygulamaya konulan yasaklara uyan yok. Adalar’da piknik ve mesire alanlarında kesinlikle mangal veya ateş yakılması yasak. Cezası ise komik 100 TL.

WhatsApp Haber Hattı: Kınalıada'da mangal ve çadır keyfi

Adalar SİT alanı mangal ve çadır kurmak YASAK

Özellikle meteoroloji uzmanlarının hafta sonunda hava sıcaklığının mevsim normallerinin 7-8 derece üzerinde olacağı yönündeki uyarısının ardından İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü de, kentteki olası orman yangınlarını engellemek için piknik ve mesire alanlarında mangal yakılmasının yanı sıra bazı kritik noktalarda ormanlık alanlara giriş ve çıkışları yasakladı.

Ancak bu yasak duyarlı bir vatandaşımızın WhatsApp Haber Hattı’dan gazetemize gönderdiği resimlerle yaz başlamadan uyulmayacağını gözler önüne seriyor. Kınalıada Taş Ocakları Mevkii den gelen görüntüler içler acısı. Resimlerden görüleceği üzere yasakları çiğneyen bu şahıslar mangal bir yana çadır da kurarak yasakları iki kere çiğnemiş.

Haberi gazetemize gönderen duyarlı vatandaşımıza teşekkür ediyoruz. Sizde Adalar ile ilgili ihbarlarınızı  WhatsApp Haber Hattı’dan gazetemize gönderebilirsiniz.

WhatsApp Haber Hattı: Kınalıada'da mangal ve çadır keyfi WhatsApp Haber Hattı: Kınalıada'da mangal ve çadır keyfi WhatsApp Haber Hattı: Kınalıada'da mangal ve çadır keyfi WhatsApp Haber Hattı: Kınalıada'da mangal ve çadır keyfi WhatsApp Haber Hattı: Kınalıada'da mangal ve çadır keyfi WhatsApp Haber Hattı: Kınalıada'da mangal ve çadır keyfi WhatsApp Haber Hattı: Kınalıada'da mangal ve çadır keyfi WhatsApp Haber Hattı: Kınalıada'da mangal ve çadır keyfi

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.