Yalova-Adalar-İstanbul Seferlerini Başladı: İşte Ücretler ve Sefer Saatleri
İstanbul ve Yalova arasında deniz ulaşımını sağlayan Dentur Avrasya Grup, Yalova-Adalar-Kabataş-Beşiktaş seferlerini 27 Haziran Cumartesi günü itibarıyla yeniden başlattı.
İstanbul ve Yalova arasında deniz ulaşımını sağlayan Dentur Avrasya Grup, Yalova-Adalar-Kabataş-Beşiktaş seferlerini 27 Haziran Cumartesi günü itibarıyla yeniden başlattı. 26 Haziran Cuma günü okulların kapanıp yaz tatilinin başlamasıyla birlikte, tatilciler ve günübirlik seyahat etmek isteyenler için ilk seferler hafta sonu itibarıyla start aldı.
SADECE HAFTA SONU ULAŞIM
Yaz dönemi boyunca yalnızca cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek olan seferler, Yalova’dan hareket ederek sırasıyla Büyükada ve Heybeliada’ya uğrayacak. Adalar’ın ardından rota İstanbul’a çevrilecek; deniz otobüsü Kabataş ve Beşiktaş iskelelerine yanaşarak seferini tamamlayacak. Hem Adalar’a gitmek isteyen hem de Yalova-İstanbul arasında doğrudan seyahat etmeyi planlayan yolcular bu hat sayesinde yolculuk yapabilecek.
BİLET FİYATLARI VE SATIŞ NOKTALARI
Yeni sezonla birlikte seferlerin ücret tarifesi de netleşti. Yolculuk yapacaklar için bilet fiyatları ve kurallar şu şekilde belirlendi:
- Tek Yön Bilet: 400 TL
- Gidiş-Dönüş Bilet: 500 TL
- Yalova-İstanbul Doğrudan Hat: 500 TL (Yalova-Kabataş-Beşiktaş ve Beşiktaş-Kabataş-Yalova güzergâhı)
- Çocuk Yolcular: 0-6 yaş arası çocuklar için seyahat tamamen ücretsiz olacak.
Seferlerin biletleri, Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan Dentur Avrasya gişelerinden temin edilebiliyor. Yolcular, detaylı bilgi almak ve merak ettiklerini sormak için 0226 814 77 08 numaralı hat üzerinden yetkililere ulaşabiliyor.
GÜNCEL SEFER SAATLERİ
Hafta sonu planı yapacak olan yolcular için cumartesi ve pazar günleri uygulanacak kalkış ve varış saatleri ise şu şekildedir:
Yalova – Adalar – İstanbul Rotalı Gidiş Seferi
- Yalova Kalkış: 10.30
- Büyükada Varış: 11.45
- Heybeliada Varış: 12.00
- Kabataş Varış: 13.00
- Beşiktaş Varış: 13.15
İstanbul – Adalar – Yalova Rotalı Dönüş Seferi
- Beşiktaş Kalkış: 17.00
- Kabataş Kalkış: 17.00
- Heybeliada Kalkış: 18.15
- Büyükada Kalkış: 18.30
- Yalova Varış: 19.50
Ada Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.