Yaprak Dökümü’nün Hayriye Hanımı Güven Hokna’dan seneler sonra gelen ‘Tuvalet..

Yaprak Dökümü’nün Hayriye Hanımı Güven Hokna’dan seneler sonra gelen ‘Tuvalet..
Yayınlama: 29.03.2024
A+
A-

Yaprak Dökümü’nün Hayriye Hanımı Güven Hokna… Efsane dizi Yaprak Dökümü’nde yaşam verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna katılmış olduğu bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri söyledi. Hokna, çektiği bir dizi setinde hela temizlediğini itiraf etti.

Yaprak Dökümü dizisinin finalinin üstünden seneler geçse de hafızalardaki yerini koruyan dizinin oyuncuları sık sık merak konusu oluyor.

Dizide ‘Hayriye Hanım’ karakterine yaşam veren usta oyuncu Güven Hokna’nın son hali merak ediliyordu.

Hokna, Aramızda Kalmasın programına katıldı. Usta oyuncu hayatıyla ilgili bilinmeyenleri söyledi.

Hokna, “Çektiğimiz bir dizide setin tuvaleteni temizledim” itirafında bulunmuş oldu. Konuyla ilgili usta oyuncu şunları ifade etti:

“Gittiğim zaman setin tuvaletini kirli buluyorduk. Birkaç kere görevli arkadaşlarıma da söylemiştim. Tuvalet ayrı bir şey korunması gerekir. Set kalabalık yüzlerce kişi kullanıyor. Ama söylemlerine karşılık bulamadım. Bende temiz titiz bir kadınım. Bir gün doldurdum kovamı deterjanla tuvalete girdim. Çünkü bu benim görevim hem benim için hem dostlarım için her insanın sağlığı için çünkü orası hela. Taktım eldivenimi hani kadınların vardır ya anaç tarafı. Ben fırçalarla bezlerle tuvaleti pırıl pırıl temizledim. Üzülerek temizledim. Yoksa gene yaparım. Bu bayağı bir olay oldu. “

“Yaprak Dökümü’nün Hayriye Hanımı Güven Hokna’dan seneler sonra gelen ‘Tuvalet’ itirafı: “Bu bayağı.” haberi, 29 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. Magazin kategorisi altında bulunan Yaprak Dökümü’nün Hayriye Hanımı Güven Hokna’dan seneler sonra gelen ‘Tuvalet’ itirafı: “Bu bayağı.. haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yaprak Dökümü’nün Hayriye Hanımı Güven Hokna’dan seneler sonra gelen ‘Tuvalet’ itirafı: “Bu bayağı.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.