Adalar’da son dönemde uygulanan araç kullanım kısıtlamaları ve plaka düzenlemeleri, bölgedeki üreticiler ile esnafı karşı karşıya getirdi.
İstanbul,
8°C
parçalı bulutlu
Gezi Davası tutuklusu TİP Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında cezası Yargıtay’ca onandıktan sonra salıverilmesi yönünde hak ihlali kararı veren Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) 9 üyesi hakkında, Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nce yapılan suç duyurusuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
ANKARA Milliyet – Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, dün başvuruyu inceleyecek bir savcı atadı. Savcının yapacağı mevzuat çalışması, Başsavcı Bekir Şahin’e sunulacak. Şahin, incelemesinin ardından gerek görürse söz konusu üyelere soruşturma açılmasına yönelik izin için AYM’ye dilekçe sunacak.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.