“Yeterince Sert Olmadığı İçin İşe Yaramayan Şeyler” Kristal Elma’da bronz ödülün sahibi oldu

“Yeterince Sert Olmadığı İçin İşe Yaramayan Şeyler” Kristal Elma’da bronz ödülün sahibi oldu
Yayınlama: 31.12.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:25
A+
A-

Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 31’incisi “Sıradanlığa karşı, tekdüzeliğe karşı…

Yaratıcılık tek, biz hepimiz” söylemiyle gerçekleştirilen Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’nın kazananları belli oldu. Pfizer, toplumda tabu olarak görülen erektil disfonksiyon konusunu farklı bir bakış açısıyla ele aldığı “Yeterince Sert Olmadığı İçin İşe Yaramayan Şeyler” kampanyasıyla Online Film/Diğer kategorisinde bronz ödülün sahibi oldu.

Erektil disfonksiyon hakkında farkındalık oluşturma hedefiyle hazırlanan “Yeterince Sert Olmadığı İçin İşe Yaramayan Şeyler” başlıklı viral video pazarlama ve reklam endüstrisinin prestijli ödüllerini toplamaya devam ediyor.

Pfizer için Batesmotelpro’nun hayata geçirdiği ve iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli’nin yürüttüğü proje, 1988 yılından beri gerçekleştirilen ve 2013 yılından itibaren de dünyanın en önemli pazarlama – iletişim ustalarını konuk eden bir festivale dönüşen Kristal Elma’dan bronz ödülle döndü.

Sertleşme bozukluğuna alışılmışın dışında bir yorum
Günlük hayattan yola çıkarak nesnelerin sertliklerini kaybettiklerinde işlevlerini de kaybetmelerini vurgulayan viral video, tabu olarak görülen bu halk sağlığı sorununu alışılmışın dışında bir bakış açısıyla ele aldığı için Kristal Elma Ödülleri’nde de dikkat çekmeyi başardı.

Sosyal medya kanallarında yer alan video, sonunda kalitelisertlik.com’a yönlendirme yaparak sertleşme bozukluğu hakkında güncel bilimsel veriler ışığında sosyal medya kullanıcılarını bilgilendirdi. Aynı projeyle Pfizer, temmuz ayında Mediacat & Instagram işbirliğinde ilk kez gerçekleştirilen Instachamp Ödülleri’nin Stories kategorisinde de birincilik ödülü kazanırken, kasım ayında da Felis Ödülü’nün sahibi olmuştu.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.