Yoğun kar yağışı ATM’leri de etkiledi!

Yoğun kar yağışı ATM’leri de etkiledi!
Yayınlama: 25.01.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Kınalıada ve Burgazadası’ndaki DENİZBANK’a ait para çekme makinalarında para kalmaması Kınalıadalıların ve Burgazadalıların tepkisine neden oldu. ATM’lerden iki gündür para çekilemiyor.

Yoğun kar yağışı ATM’leri de etkiledi!

Ülkemizin güçlü bankaları arasında gösterilen DENİZBANK’nın bankamatiklerinde para kalmamış. DENİZBANK’ın Kınalıada ve Burgazadası’nın en işlek yerinde bulunan ATM’sinden para çekmek isteyen vatandaşlar para çekemediler. Bunun sebebi ise ATM’de para kalmaması. Bankamatiğin verdiği uyarı mesajında “Şu anda bu ATM’den para çekme işleminizi gerçekleştiremiyoruz” diyor. Bankamatikten para çekmek isteyen vatandaşlar bu yazıyı görünce ŞOK geçiriyorlar. Bir bankanın bankamatiklerinde para olmaması gerçekten çok ilginç. Üstelik Kınalıada ve Burgazadası’nda başka bankanın ATM’si yok.

Pandemi döneminde vatandaşlar/emekliler kalabalığa girmemek için maaşını ATM’den çekiyor ya da yakınlarını çekmesi için gönderiyor. Bilhassa anakaraya gitmekte zorlanan emekliler için ATM’lerde para olmaması büyük sıkıntı. Sağlık durumu elverişsiz olan emekliler yakınlarını ATM’den para çekmeleri için gönderiyorlar ancak ATM’lere gittiklerinde içerisinde para olmadığı şikayetinde bulunuyorlar.

Kınalıadalı bir vatandaşımız: “İki gündür para çekemiyorum. Sağlık sorunlarımdan ötürü bu hava koşulları yüzünden karşıya geçemedim. ATM’de para yok. Kart kullanmıyorum. Ne yapacağım bilemedim. Para koymayacaksan neden buraya ATM koyuyorsun, hava koşulları desek oda değil çünkü vapur ve motorlar çalışıyor.” diyor.

Adalılar ise bunun ilk olmadığı ATM’de sık sık bu sorunların yaşandığını belirttiler.

Yoğun kar yağışı ATM’leri de etkiledi!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.